En mannlig barnehageansatt i Alta er siktet for overgrep mot et barn.
En mannlig barnehageansatt i Alta er siktet for overgrep mot et barn.

Barnehageansatt siktet for overgrep mot ett barn til

Mannen i 40-årene fra Alta, er nå siktet for seksuelle overgrep mot to barn.

Publisert Sist oppdatert

Finnmark politidistrikt melder tirsdag ettermiddag at den mannlige barnehageansatte i 40-årene som er siktet for et overgrep mot et barn i barnehagen han arbeider i, er siktet for seksuelt overgrep av et barn til.

Det skriver lensmann Svein-Tore Nilsen i Alta i en pressemelding.

«Siktede er avhørt i saken, og han erkjenner ikke straffskyld, og at han benekter for å ha begått noe seksuelt overgrep mot barna som er omhandlet i siktelsen» heter det i meldingen.

Rådmann i Alta, Bjørn-Atle Hansen sier at kommunen nå ivaretar barnets familie. Det var i avhør på Barnehuset av de nye opplysningene i saken skal ha fremkommet. 

Det skriver iFinnmark.

Den mannlige barnehageansatte i 40-årene ble 11. oktober pågrepet og siktet for overgrep mot et barn i en barnehage i Alta. Politiet har siktet mannen etter straffelovens § 299 Voldtekt av barn under 14 år.

Det var barnets foreldre som varslet om saken, ifølge lensmann Svein Tore Nilsen i Alta. Mannen er ikke lengre varetektsfengslet.

«Saken er fortsatt høyt prioritert ved Alta lensmannskontor, og det gjenstår fortsatt mye etterforsking», heter det i pressemeldingen.

Følg barnehage.no på Facebook og Twitter.

Powered by Labrador CMS