Steffen Handal er leder i Utdanningsforbundet.
Steffen Handal er leder i Utdanningsforbundet.

Steffen Handal innstilt som ny leder

Nestleder Steffen Handal i Utdanningsforbundet, er innstilt som ny leder etter Ragnhild Lied.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har satt sammen et forslag til sentralstyre med kandidater som vi mener vil bli en god politisk drivkraft for organisasjonen. Kandidatene har stor bredde i erfaringsbakgrunn fra yrkesliv og ulike tillitsverv i organisasjonen, og de kommer fra ti ulike fylker. Vi har vurdert både evne til selvstendig arbeid og teamarbeid. Det viktigste for oss har vært å få de beste politikerne, skriver valgkomiteen om vurderingene som ligger bak innstillingen.

– Når det gjelder sammensetningen av ledelsen, har vi i tillegg lagt vekt på kompetanse og erfaring i å tenke helhet og bredde, skriver valgkomiteen på udf.no.

Valgkomiteen har funnet mange nye kandidater til sentralstyret. Bare seks av de nåværende medlemmene i sentralstyret står på valgkomiteens liste.

Landsmøtet avgjør om det blir valgt én eller to nestledere. Valgkomiteen har derfor utarbeidet to alternative innstillinger.

Leder i Utdanningsforbundet, Ragnhild Lied, har allerede takket ja til å være kandidat til oppgaven som ny leder i Unio.

Powered by Labrador CMS