Denne Kids2Home-barnehagen i Hjärup, Sverige er en av 15 svenske barnehager som nå er kjøpt opp av Norlandia.
Denne Kids2Home-barnehagen i Hjärup, Sverige er en av 15 svenske barnehager som nå er kjøpt opp av Norlandia.

Norlandia utvider i Sverige

Norskeide Norlandia Care Group har kjøpt opp den Stockholms-baserte barnehagevirksomheten Kids2Home.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldig glade for å kunne tilføye de veldrevne barnehagene i Kids2Home til vår portefølje, sier direktør i Norlandias barnehagedivisjon Yngvar Tov Herbjørnssønn i en pressemelding.

– Kids2Home er svært oppmerksomme på behovene til sine kunder. Gjennom årene har Kids2Home lyttet nøye til behovene til familier med små barn, og utviklet sitt tilbud spesielt for å gjøre livene lettere for denne gruppen. Vi ser frem til å ta i bruk de beste elementene fra Kids2Homes moderne og tjenesteorienterte tilnærming i våre eksisterende operasjoner, legger han til.

Kids2Home ble startet for fem år siden og har ekspandert raskt i løpet av disse årene. Virksomhetens misjon er «å gjøre familier med små barn lykkeligere ved å gjøre hverdagen deres enklere».

Om Kids2Home:

Kids2Home har 15 barnehager i Stockholm, Sigtuna, Uppsala, Örebro, Falun og Hjärup. Selskapet har 200 ansatte og en årlig omsetning på cirka 100 millioner svenske kroner.

Om Norlandia:

Norlandia Care Group AS driver virksomhet i Norge, Sverige, Finland og Nederland innen barnehager, pasienthotell og sykehjem. Selskapet har 5500 ansatte og en årlig omsetning på 2,9 milliarder norske kroner. Norlandia er et privat selskap som eies av fire nordmenn. Hovedkontoret ligger i Oslo.

Powered by Labrador CMS