Barnehagene som deltok på aktivitetsdagen var Espira Tjøsvoll, Espira Sletten, Espira Østrem, Espira Veldetun, Espira Litlasund, Espira Århaug, Espira Karmsund, Espira Bråsteintunet, Espira Bjørgene, Espira Skåredalen, Espira Garhaug og Espira Solkroken. (Foto: Espira)

Bildeserie: Samlet 250 barn til aktivitetsdag

Onsdag var skolestartere fra alle 12 Espirabarnehagene på Haugalandet samlet til Espira-cup og en dag full av bevegelsesglede i Storhall Karmøy.

Det er åttende året på rad at Espira, som har bevegelse som et av sine hovedsatsingsområder, arrangerer Espira-cup for alle skolestarterne sine i Karmøy, Haugesund, Tysvær og Sveio.

Onsdag var Storhall Karmøy fylt av så mye som 250 barn og over 50 ansatte. Det ble arrangert fotballkamper mellom barnehagene og felles dans til låta «Dilla på».

På slutten av dagen vanket det premie til alle barna.

Espiracupen på Haugalandet er blitt en dag som barna gleder seg til, og som er en del av det å være skolespire i Espira, skriver Espira i en pressemelding.

På programmet for dagen sto fotballkamper mellom barnehagene og felles dans til låta «Dilla på». (Foto: Espira)
Det er åttende året på rad at Espira, som har bevegelse som et av sine tre hovedsatsingsområder, arrangerer Espira-cup for alle skolestarterne sine på Haugalandet. (Foto: Espira)
Barna takker for kampen. (Foto: Espira)
Aktivitetsdagen var for alle skolestarterne i Espirabarnehager på Haugalandet. (Foto: Espira)