Smedbakken FUS barnehage i Oslo.
Smedbakken FUS barnehage i Oslo.

FUS ønsker en ny barnehage velkommen

FUS barnehager vokser og ønsker Smedbakken barnehage velkommen inn.

Publisert Sist oppdatert

1.april 2015 ble Smedbakken FUS barnehage en FUS barnehage. Nå er det endelig tid for en offisiell åpning.

- Hos oss er barna i fokus. Barnehagen har et tilstedeværende personale som er glødende, skapende og opptatt av å gi barna en god barnehagehverdag. Hos oss er det rom for kreativitet og nytenkning og vi synes det er viktig å ta vare på leken og barndommen, sier daglig leder i Smedbakken FUS barnehagene, Kjetil Krogstad.

- Vi er opptatt av at barna skal få utfolde seg. Gjennom leken skal barna utvikle seg og oppleve glede og humor i samspill med store og små. Vi ønsker et miljø der voksne og barn er rause, tilstedeværende og glødende.

- Vi ser frem til en gnistrende markering. Her vil det bli taler fra daglig leder og styremedlem og eier Eli Sævareid samt underholdning fra barna, sier Krogstad og ønsker små og store hjertelig velkommen.

Fakta om FUS

FUS er Norges største, private barnehagekjede med 162 barnehager i 80 kommuner, med mer enn 12.000 barn hver dag. FUS sin visjon er ”sammen gir vi barndommen verdi; lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti.”

Smedbakken FUS barnehage eies av Trygge Barnehager. FUS-barnehagene er driftsselskapet til Trygge Barnehager, der alle barnehagene er organisert som selvstendige selskaper.

Powered by Labrador CMS