Bil trillet inn i barnehage og traff ettåring

En halvannet år gammel gutt er lettere skadd etter at han ble truffet av en bil som trillet inn i en barnehage på Ammerud i Oslo i går ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

Den førerløse bilen trillet inn i Grorud barnehage klokken 15.43. Gutten var ved bevissthet og ble kjørt til sykehus sammen med sin mor. Han slapp fra ulykken med lettere skader, opplyser politiet på Twitter.

Operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt sier til NTB at det er usikkert hvordan og hvorfor bilen rullet inn i barnehagen, men at de har fått opplysninger om bilen. Politiet rykket ut til stedet og gjennomførte nødvendige undersøkelser og snakket med vitner, sier Aune.

Bilen sto parkert før den begynte å trille. Den trillet gjennom barnehagen før den traff et tre. Ifølge Dagbladet var det mest sannsynlig flere vitner til hendelsen, både andre barn og ansatte i barnehagen. En ansatt ved barnehagen forteller til VG at det var flere barn ute og lekte da bilen begynte å trille. Ingen andre barn ble truffet av bilen, og politiets innsatsleder på stedet, Tomm Berger, sier til avisen at de ansatte har gjort en kjempeinnsats.

Følg barnehage.no på Facebook og Twitter.

Powered by Labrador CMS