barnehage.no bringer nyheter, reportasjer og annet interessant stoff om barnehagesektoren. Vi tar temperaturen på en unik sektor med 94.000 ansatte og 282.000 barn.

Vi følger de store og viktige barnehagepolitiske spørsmålene. Men presenterer også de beste historiene fra hverdagen i landets 6.000 barnehager. Ved å annonsere på barnehage.no, treffer du barnehageeiere, styrere, barnehagelærere, fagarbeidere, assistenter, småbarnsforeldre og andre som har interesse for det som skjer i barnehagene.

Våre annonseprodukter:

Bannerannonsering
Innholdsmarkedsføring
Stillingannonser

Bannerannonser

Bannerannonsering er bilde-, tekst- eller video-annonser som viser ditt budskap på barnehage.no.

Ved å annonsere på barnehage.no, treffer du barnehageeiere, styrere, barnehagelærere, fagarbeidere, assistenter, småbarnsforeldre og andre som har interesse for det som skjer i barnehagene.

Toppbanner

Beskrivelse

Gjennomgående annonse på alle sidene på barnehage.no. Maks 3 annonsører i rotasjon. Opp til 150.000 sidevisninger per mnd.

Dimensjon

980x300 px (desktop), 300x250 px (mobil)

24.000 pr. mnd

Forsidebannere

Beskrivelse

Vi har 2 banner på forsiden og seksjonssidene til barnheage.no. Forsidebanner 1 ligger på rad 4, mens forsidebanner 2 ligger på rad 8. Maks 3 annonsører i rotasjon. Opp til 50.000 sidevisninger per mnd.

Dimensjon

660x300 px (desktop), 300x250 px (mobil)

12.000 pr. mnd

Artikkelboard 1

Beskrivelse

Annonse på artikkelsiden som vises øverst til høyre i teksten på desktop og over artikkelteksten på mobil. Maks 3 annonsører i rotasjon. Opp til 150.000 sidevisninger per mnd.

Dimensjon

580x400 px (desktop), 300x250 px (mobil)

15.000 pr. mnd

Artikkelboard 2

Beskrivelse

Annonse på artikkelsiden som vises mellom avsnitt 13 i artikkelteksten. Maks 3 annonsører i rotasjon. Opp til 150.000 sidevisninger per mnd.

Dimensjon

980x600 px (desktop), 300x250 px (mobil)

15.000 pr. mnd

Skyscraper

Beskrivelse

Annonse på høyresiden på desktop. Gjennomgående på alle sider på barnehage.no. Opp til 60.000 sidevisninger per mnd.

160x600 px (desktop)

5.000 pr. uke

Innholdsmarkedsføring

Plassen er tilpasset magasinets uttrykk. Gjennom å bruke virkemidler kjent fra journalistikken kan du formulere ditt budskap og fortelle din historie i tekst og bilder. Innholdsartikkelen blir liggende godt synlig på forsiden av barnehage.no og vil ligge blandt de 10 første artiklene på forsiden. Innholdsartikkelen blir merket med annonsørinnhold iht. gjeldende regler. Eksempler: Se "annonsørinnhold" for hvordan andre annonsører bruker plassen.

Du kan velge mellom tre ulike pakker, som hver inkluderer én uke synlighet på forsiden av barnehage.no. Ønsker du synlighet i flere uker, er dette også mulig for 9.000 kr pr. uke. Velg pakke ut fra hvor mye hjelp du vil ha med innholdet.

Pakke 1 - du lager innholdet

Du sender oss artikkelen, vi leser over og kommer med eventuelle forbedringsforslag. Vi setter opp og publiserer artikkelen for deg.

Pris 12.000 kr for en ukes synlighet, deretter 9.000,- for påfølgende uker

Du sender oss:

• Annonsørnavn (maks 25 tegn)
  • Overskrift (maks 90 tegn, ingen lenke)
  • Ingress (maks 30 ord, ingen lenke)
  • Artikkeltekst (min 150 ord, maks 800 ord)
  • Bilde leveres som jpg-fil, format 16:9 (b:h)

Pakke 2 - proffesjonel innholdsproduksjon

Vi skriver saken for deg: Vi tar kontakt med deg for en prat om hvilken sak du ønsker. Så skriver vi den for deg, ordner med CTA-knapper og følger opp om artikkelen fungerer godt.

Pris 19.000 kr, deretter 9.000,- for påfølgende uker

Pakke 3 - skreddersydd innholdsproduksjon

Ønsker du noe mer enn en vanlig sak? Kanskje er det et arrangement du vil vi skal dekke, noen du vil vi skal reise ut og intervjue eller en video du ønsker vi skal lage? Vi blir enig om pris ut fra omfanget av forespørselen.

Pris fra. 29.000 kr og oppover

Tilleggsprodukter:

Facebook-deling til 55.000 følgere på vår Facebook-gruppe: 5.000 kr (kan også promoteres mot avtalt mediebudsjett)

1 uke ekstra liggetid på forsiden: 9.000,- pr/uke

Alle artikkelsaker vil formateres som resten av innholdet på barnehage.no.

Stillingsannonse

På Barnehage.no finner du til enhver tid stillinger fra hele landet.

Stillingannonse:

Stillingsannonse, pris 4.990,- eksl. mva.
Stillingsannonse, pris PBL-medlem 4.490,- eksl.mva
Annonsen publiseres på stilling.barnehage.no og i stillingskarusell på barnehage.no. Liggetid inntil 40 dager.

Vi hjelper deg med å legge ut stillingen. Send oss følgende informasjon på e-post:

• Navn (fornavn / etternavn)
  • Navn på barnehagen
  • E-postadresse
  • Lenke til søknadsskjema (evt. e-post)
  • Stillingstittel
  • Antall stillinger
  • Utlysningstekst
  • Barnehagens logo
  • Bilde som kan brukes i stillingsannonsen (valgfritt)
  • Informasjon om barnehagen
  • Startdato
  • Søknadsfrist

Ønsker du å annonsere på barnehage.no? Ta kontakt!

Ann-Kristin Valby