Omkom etter ulykke

Politiet: Gutt kom i klem under mobilkran.

Publisert Sist oppdatert

En gutt fra Karuss barnehage i Vågsbygd utenfor Kristiansand omkom etter en trafikkulykke kort vei fra barnehagen tirsdag morgen.

To barn var involvert i ulykken.

En fem år gammel gutt omkom som følge av skadene han pådro seg. Søsteren (3) ble lettere skadet, melder VG.

- Det ser ut som en mobilkran har sklidd på det glatte føret, og kommet inn på gang- og sykkelveien. Ett av de to barne måtte frigjøres, sier politiets innsatsleder Kjell Iveland til Fædrelandsvennen.

- Sykehuset i Kristiansand melder at en fem år gammel gutt som var involvert i en ulykke i Vågsbygd i dag tidlig, er død som følge av skadene han pådro seg. Pårørende er varslet og tas hånd om av helsepersonell, sier operasjonsleder Lars Hyberg ifølge VG.

Karuss barnehage skrev tirsdag formiddag følgende på sin hjemmeside:

"To barn ved Karuss barnehage var involvert i en trafikkulykke på vei til barnehagen tirsdag morgen. Foresatte til de to barna er varslet om ulykken. Politiet opplyser at ett av barna er kritisk skadet, etter å ha blitt påkjørt av et tungt kjøretøy. Barnehagen har innkalt ekstra bemanning for å opprettholde normal drift i dag. Men foresatte som ønsker å hente barna tidligere enn vanlig i dag, kan gjerne gjøre det."

Kommunes kriseteam er i barnehagen for å bistå.

Følg barnehage.no på Facebook og Twitter. 

 

Powered by Labrador CMS