Fredag formiddag ble det løsnet et skudd ved Espira Scala i Stavanger. En person ble pågrepet.
Fredag formiddag ble det løsnet et skudd ved Espira Scala i Stavanger. En person ble pågrepet.

Skjøt ved barnehage: – Jeg vet ikke om ungene fikk det helt med seg

I formiddag ble det løsnet skudd i forbindelse med en krangel mellom to personer ved Espira Scala på Tasta i Stavanger.

Publisert

Væpnet politi rykket ut til krangel mellom to personer, hvor den ene bar et våpen. Én person er pågrepet, og ett skudd ble løsnet, skriver Stavanger Aftenblad

Episoden skjedde iflge avisen ikke langt fra barnehagen Espira Scala. Barnehagen ligger sentralt på Tasta i Stavanger, og har ifølge egne hjemmesider 93 barn. 

– Personalet vårt mente de hørte noe som muligens kunne være et skudd. Politiet dukket opp kort tid etterpå. Jeg snakket med dem, og spurte om vi skulle ta ungene inn. Det mente politiet vi godt kunne gjøre, sier Silje Aak Emmerhof, styrer i barnehagen Espira Scala.

Politiet melder at det dreide seg om en krangel mellom to rusede personer, og bekrefter at det i 10.30-tiden fredag formiddag ble avfyrt skudd med et skarpt våpen. Saken etterforskes, og politiet har opprettet sak. 

– Politiet har tatt beslag i skytevåpen og skarpe skudd. Vi etterforsker saken og skal avhøre vitner, sier politiadvokat Bjarte Myklebust til Stavanger Aftenblad.

Bevæpnet politi var på stedet for søk etter mistenkte og for å få oversikt over situasjonen. Ingen personer ble skadd.

I barnehagen opplevde de situasjonene som udramatisk.

– Det gikk ikke mange minutter før vi så at politiet hentet noen med seg. Vi opplevde hendelsen som forholdsvis udramatisk. Jeg vet ikke om ungene fikk det helt med seg, men vi har informert alle foreldre, sier Aak Emmerhof til avisen.

Powered by Labrador CMS