Det er viktig å se barna.
Det er viktig å se barna.

Er barnehagen på jakt etter nye ansatte?

barnehage.no med ny stillingsportal for barnehagesektoren. Den første annonsen får du gratis.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med at barnehage.no lanserte ny nettside — ble det også lansert en ny stillingsportal for barnehagesektoren. Leser du denne saken på datamaskin eller nettbrett ligger den rett til høyre nå. Leser du på mobiltelefon finner du den etter artikkelen.

– Målet er at den skal bli den mest brukte stillingsportalen i sektoren. Vi skal bli det naturlige møtestedet for barnehagene og arbeidssøkerne, sier Johnny Raanes, salgssjef i PBL (Private Barnehagers Landsforbund).

Alle landets barnehager får nå tilbud om den første stillingsannonsen helt gratis. Deretter vil det bli en lanseringspris på 990,- kroner per utlyste stilling.

Motta og behandle søknader

Den nye stillingsportalen er langt mer enn ei oppslagstavle for stillingsannonser.

– Foruten å legge ut stillingsannonser, får arbeidsgiverne tilgang til en egen side hvor de også kan motta og behandle søknader. Barnehagene kan med andre ord bruke barnehagestillinger som et system for rekruttering, forklarer Raanes.

Jakter på studentene

Barnehagene kan også søke i en CV-base hvor arbeidssøkere kan registrere seg.

– Vi kommer til å markedsføre stillingsportalen tungt overfor utdanningsinstitusjonene. Målet er at stillingsportalen skal bli det naturlige stedet for nyutdannede når de skal ut og søke seg jobb. I tillegg treffer stillingsannonsene også de inaktive søkerne som leser barnehage.no, sier Raanes.  

Annonsene blir også synlig på barnehagestillinger.no og på stillingsportalen til NAV.

På stillingstorget til nye barnehage.no kan du:

• Lage og publisere din egen stillingsannonse på barnehagestillinger.no

• Få tilgang til en egen konto hvor du kan motta og behandle søknader


• Søke i CV-base etter aktuelle kandidater


• Annonsen din blir synlig på barnehagestillinger.no, barnehage.no og på stillingstorget til NAV.

• Den første annonsen får barnehagen gratis, deretter koster det kr. 990,- eks. mva. per stilling (introduksjonspris). Hver annonse ligger ute i 40 dager. Maks en gratis annonse per barnehage. Det vil også være mulig å inngå årsavtaler.

Powered by Labrador CMS