Gjerningspersonen er av Bærum kommune bosatt i en boligblokk rett ved Lommedalen barnehage. Foto: Googlemaps
Gjerningspersonen er av Bærum kommune bosatt i en boligblokk rett ved Lommedalen barnehage. Foto: Googlemaps

Slår alarm - nabo løsnet skudd for andre gang

I forrige uke iverksatte politiet for andre gang på to år en væpnet aksjon rett ved en barnehage i Lommedalen.

Publisert

Bakgrunnen for aksjonen var at en person like før klokka 07.00 den aktuelle mandagen hadde løsnet skudd med det som viste seg å være en gasspistol, skriver Budstikka.

Det er andre gang på to år at samme person tas for uforsiktig omgang med våpen i nabolaget. For to år siden ble barnehagen kontaktet av en forelder som hadde lagt merke til en person med våpen nær barnehagen.

- Vi samlet alle barna, tok dem inn og varslet politiet. Etter en stor væpnet politiaksjon ble vedkommende pågrepet, sier styrer Britt Nesje Torvik til Budstikka.

Gjerningspersonen skal senere ha blitt ilagt besøksforbud etter at han i ettertid skal ha opptrådt truende overfor ansatte i barnehagen.

Før helgen sendte barnehagestyreren ut en melding til alle foreldre med barn i barnehagen. Der gir hun uttrykk for at de ansatte er engstelige "for å ha en så ustabil person i nærmeste bygg til barnehagen".

Styreren skal også ha vært i kontakt med både politiet og boligkontoret i Bærum kommune etter forrige ukes hendelse.

Gjerningspersonen er av boligkontoret til Bærum kommune bosatt i en blokkleilighet like ved barnehagen. Ifølge politiet skal personen nå være innlagt på sykehus.

Powered by Labrador CMS