Frist: 15. aug.
(: SkyLens)

Vil du jobbe i et godt miljø, søk fast stilling hos oss!

Vurderer du å skifte jobb, men er usikker på om du kommer til en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø. VIER stedet!

Vår kjære Eirin slutter i sin stilling som barnehagelærer/pedagog 2. Vi ser etter en dyktig arvtager som kan bli en del av vårt team i VIER. Du vil jobbe sammen med Sissel som er ped.leder og Anneli som pedagogisk medarbeider. Vi er et stabilt team som har det gøy på jobben og har stort fokus på trivsel. Glade voksne, glade barn!

På avdelingen vil du ha medansvar for 18 barn i alderen 3-6 år. Vi har totalt 5 barnehagelærere på huset, samt styrket personalgruppen faglig med to ekstra pedagoger. Oppfordrer gjerne nyutdannede til å søke, da vi har gode rutiner for veiledning i ped. teamet. Vårt mål er glade, trygge og nysgjerrige barn, fornøyde foreldre og et kompetent personale som trives på jobben.

Vi ønsker deg som er;

• Er fleksibel og nysgjerrig
  • Er selvstendig og kreativ
  • Er engasjert og positiv
  • Har evne til å samarbeide
  • Vil delta aktivt med å utvikle barnehagen
  • Behersker norsk flytende
  • ...og har en god porsjon humor!

Vi kan tilby;

• Barnehage med PBL medlemskap
  • Konkurransedyktig lønn
  • Hyggelig godt arbeidsmiljø og fine lokaler
  • Engasjerte og dyktige kollegaer
  • Kokk som lager mat til barn og voksne

Ser frem til å høre fra deg!

Send søknad på e-post