Frist: 31. juli

Vil du jobbe i en Reggio Emilia-inspirert barnehage? Da ønsker vi at du søker jobb som pedagogisk leder hos oss!

Fetsund barnehage er en privat, foreldreeid barnehage som ligger sentralt i Fet kommune, nær offentlig kommunikasjon.

Vi har 64 barn fordelt på 4 avdelinger og 18 ansatte, hvorav 1 daglig leder, 7 pedagoger, 4 barne-og ungdomsarbeidere og 6 pedagogiske medarbeidere.

Vi er Reggio Emilia-inspirert, og jobber prosjektbasert med fokus på selve proseessene, hvor barn får fordype seg, være kreative, nysgjerrige og vitebegjærlige. Prosjekt skapes ut fra det barna er opptatt av og interessert i.

Fokusområdene våre er språk, sosial kompetanse og det fysiske miljøet. Vi legger vekt på et bredt språkmiljø, hvor vi blant annet jobber med ASK (alternativ og supplerende kommunikasjon). Sosial kompetanse står sentralt i all lek og læring i barnehagen vår, - det å gi barna våre et stødig fundament er vår oppgave nummer 1.

Det fysiske miljøet skal tilrettelegges og være tilgjengelig for barna, både ute og inne.Stasjoner med varierte lekemiljøer varierer gjennom året, ut fra barnas behov og ønsker.

Vi kan tilby:

Et godt og inkluderende arbeidsmiljø

Kollegaer som har barna i fokus

Muligheter og rom for egenutvikling og medvirkning

Kurs og kompetanseheving

Faglig sterkt lederteam

Veiledning for nyutdannede

Lønn etter PBL tariff og god pensjonsavtale

Vi ønsker oss en kollega som er:

Raus, varm og har barna i fokus

Løsningsorientert og ansvarsfull

Initiatvirik