Frist: 7. juni

Vil du jobbe i barnehagen vi er så glad i?

Er du en ansvarlig, men leken voksen? Har du godkjent utdanning? Ønsker å du ta lederansvar i en liten barnehage som både barn og foreldre er glad i og vil ta godt vare på? Da vil vi høre fra deg.

"Helt fra første stund har vi opplevd gode og trygge rammer takket være dyktig og omsorgsfullt personale som har sett datteren vår og tatt seg god tid. Barnehagen er liten, personlig og velorganisert, og det er mange nok ansatte til antall barn."

Dette sier mammaen til en ettåring i barnehagen. Alværn barnehage har de siste årene fått toppscore i spørreundersøkelser om forholdene i norske barnehager.

Vi søker en pedagogisk leder i 60 prosent stilling med oppstart 30. juli 2018.

I stillingen skal du

• Planlegge og gjennomføre pedagogiske og kreative opplegg for barna
  • Bidra med innspill og aktiv deltakelse i barnehagens daglige virke
  • Ha det gøy, utfordrende og magisk sammen med en gjeng morsomme og kreative unger med stjerner i øynene og lopper i blodet

Du må

• Ha treårig utdanning som barnehagelærer eller tilsvarende godkjent utdanning
  • Ha svært gode norskkunnskaper (minimum på nivå B2 om du ikke har norsk som morsmål)
  • Være personlig egnet til og ønske å jobbe i akkurat vår lille barnehage

Vi ønsker at du

• Ser hvert barn og drives av å delta i og tilrettelegge for lek
  • Ser de andre medarbeiderne og ønsker å bruke deres kompetanse på best mulig måte
  • Har lyst til å jobbe i en barnehage med kreativitet og friluftsliv i sentrum
  • Er positiv og engasjert
  • Er strukturert og tydelig

Vi kan tilby

• En velorganisert barnehage med et veldig hyggelig arbeidsmiljø
  • Små, oversiktlige forhold som gir god kontakt mellom voksne og barn
  • Mulighet for å påvirke din egen arbeidshverdag
  • Fri i hele juli, med en ekstra ferieuke
  • Lønn etter PBLs satser

Har du spørsmål, kontakt daglig leder Signe Alstad på telefon 902 66 284.

Send søknad på e-post