Frist: Snarest

Vi søker 100% pedagogisk leder på småbarnsavdeling og 100 % barnehagelærer uten lederansvar.

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Askeladden Barnehage søker en engasjert pedagogisk leder til småbarnsavdelingen og en barnehagelærer uten lederansvar.

Vi søker deg som:

• Har fullført barnehagelærerutdanning.
  • Liker å leke, være ute og på tur med barn.
  • Har helse forenelig med en aktiv og stabil hverdag for barna.
  • Liker å jobbe i team og bidra aktivt til et lærende og reflektert arbeidsmiljø.
  • Bidrar til et godt og tett foreldresamarbeid.
  • Er punktlig, pliktoppfyllende og liker utfordringer.
  • Er fleksibel.
  • Har humor og arbeidsglede.
  • For pedagogisk leder er det ønskelig med erfaring i ledelse.

Vi har forventninger til:

• At du er trygg og engasjert, løsningsorientert og fleksibel, men også kan jobbe systematisk, ryddig og planlagt. Videre at du liker å bidra i faglige diskujsoner og holde deg faglig oppdatert. At du kan kan ta initiativ, men også kan anerkjenne andres. Og at du bidrar til det sosiale i en ung og kreativ personalgruppe. Gode samarbeidsevner verdsettes, og at du kan inspirere og verdsette leken og sikre barns medvirkning.

Barnehagelærerstilllingen er et svangerskapsvikariat. Antatt ledig fra oktober/november 2020 til 31.07.2021

Pedagogisk leder ønskes snarest og er også et vikariat antatt til 30.06.2021

Vi ser etter deg som møter andre på en anerkjennende måte, og som kan bidra positivt i et lite og godt arbeidsmiljø.

Her er en unik mulighet til et barnehageår i en liten fantastisk barnehage, hvor handlingsrommene og muligheteme er store.

Har du spørsmål til stillingene kan du gjerne ta kontakt på tlf 47820228, eller om du befinner deg i nærheten ringe og avtale et møte her hos oss.

Vi er utrolig stolte av den flotte barnehagen vår, og vil gjerne vise den frem, og håper akkurat du vil bli en av oss.

Monia Kristine

Send søknad på e-post