Frist: 25. juni

Styrer vikar (svangerskapsvikariat) og Barnehagelærer/pedagogisk leder søkes til Stilla barnehage

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Stilla barnehage søker nå en barnehagelærer/pedagogisk leder til vår småbarnsavdeling, samt en vikar for vår styrer som skal ut i svangerskapspermisjon.

"Sammen skaper vi muligheter til å være den beste utgaven av oss selv"

Stilla barnehage i Oslo søker pedagogisk leder/barnehagelærer til avdeling Nøtteliten, 1-3 år.  Stillingen er ledig fra august 2018. Vi ønsker oss en person som har et stort engasjement for barna og faget, og som brenner for å være med å videreutvikle barnehagen vår.

Vi har et engasjert personale, hvor aktiv deltakelse og samarbeid vektlegges i arbeidsmiljøet. Hos oss skal barna oppleve en hverdag preget av glede og mestring i lek og samspill. Barnehagens har utvikling av barnas språklig og sosiale kompetanse som satsningsområde. Gjennom løsningsfokusert tilnærming skapes grobunn for barns utviklingsmuligheter og mestringsopplevelser i samhandling med lydhøre, tydelige og anerkjennende voksne. Vi er opptatt av å sikre god faglig kvalitet og videreutvikling av barnehagens tilbud til det beste for barna. Barnehagens verdigrunnlag og pedagogiske praksis settes i sentrum for vurdering og endring gjennom vårt utviklingsprosjekt, vi arbeider derfor aktivt med dokumentasjon og kritisk refleksjon over vår praksis.

Barnehagelærer/pedagogisk leder

Arbeidsoppgaver:

• Delta i lek og aktivitet sammen med barn
  • Være rollemodell
  • Bidra til det godt og trygt lærings- og arbeidsmiljø for barn og voksne
  • Planlegge, gjennomføre, dokumentere og evaluere det pedagogiske arbeidet
  • Holde deg faglig oppdatert og dele faglig kunnskap med kollegaer
  • Tilrettelegge for godt samarbeid med foresatte

Kvalifikasjoner til stillingen:

• Gode norsk - og engelsk ferdigheter både skriftlig og muntlig
  • Høyskole / Universitet, Diplom / Bachelorgrad / Mastergrad
  • Førskolelærer/ Barnehagelærer

Vi tilbyr:

• Konkurransedyktige betingelser med gode lønns-, pensjons- og forsikringsordninger.
  • En engasjert og aktiv personalgruppe, med fokus på videreutvikling av det pedagogiske tilbudet.
  • Gode muligheter for å påvirke arbeidet innen områder du brenner for.
  • En engasjert foreldregruppe.
  • Stengt jule- og påskeuka, og tre uker i juli, samt tre tjenestefrie dager i året.

Personlige egenskaper:
Lekende
Kreativ
Nytenkende
Målbevisst
Strukturert
Endringsvillig
Tilpasningsdyktig
Selvstendig
Ansvarsbevisst
Faglig engasjert
Positiv og initiativrik

Styrerstilling i Stilla barnehage:

Om stillingen

Drømmer du om å skape en fantastisk hverdag for barn og ansatte i en uavhengig og faglig sterk barnehage? Stilla barnehage i Oslo søker engasjert styrer til 100 % stilling i et svangerskapsvikariat fra oktober 2018.

Barnehagen ligger i et flott område midt på Kjelsås og har i dag 7 ansatte fordelt på to avdelinger. Styrer har ansvar for den daglige driften av barnehagen, som innebærer personalledelse, administrasjon, økonomi og overordnet pedagogisk ansvar. Det forventes at styrer bruker ca. 40% av tiden på avdelingene.

Stilla barnehage har opprettholdt et tilbud med høy kvalitet og er blant annet høyt rangert på foreldreundersøkelser, gjennom mange år . Styrer skal sammen med sine ansatte sørge for at barnehagen er en trygg, innholdsrik og målrettet virksomhet. Vi søker derfor etter en positiv og relasjonsorientert leder, med et sterkt faglig og personlig engasjement for å sikre kvaliteten på tilbudet i Stilla barnehage. Sammen vil vi skape en barnehagehverdag preget av god omsorg og trygge omgivelser, der barna ut fra egne forutsetninger og behov kan utfolde seg fritt, etablere gode relasjoner og oppleve glede, mestring og utvikling.

Arbeidsoppgaver:

- Faglig og administrativ ledelse, økonomistyring og personalledelse

- Sikre en effektiv organisasjon og et godt arbeidsmiljø

- Lede endrings- og utviklingsarbeid

- Ansvarlig for kontinuerlig evaluering og forbedring av alle områder i virksomheten

- Lede barnehagen i samsvar med gjeldende lover, forskrifter og barnehagens vedtekter

- Samarbeide tett med barnehagens styre som består av fire foreldrerepresentanter

Kvalifikasjoner:

- Godkjent utdannelse som barnehagelærer/førskolelærer eller annen høyere pedagogisk utdanning

- Ledererfaring vil bli vektlagt

- Videreutdanning innen ledelse/styrerutdanning er ønskelig

Egenskaper:

- Gode lederegenskaper

- Relasjons- og utviklingsorientert; liker å gjøre de rundt deg gode

- Åpen, positiv og involverende

- Liker nye utfordringer og er åpen for endring

- Strukturert, målrettet og analytisk

- Løsningsorientert, fleksibel og med høy grad av nærvær

- Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

- Glødende engasjement for barnehagedrift

- Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr:

- Et godt arbeidsmiljø med engasjerte og faglig dyktige kollegaer

- Medarbeidere med fokus på faglig utvikling og kritisk refleksjon

- Stor grad av selvstendighet og fleksibilitet i arbeidet

- Engasjert og ressurssterk foreldregruppe/eierstyre

- Nettverk med styrere i andre private barnehager i bydelen

- Stengt jule- og påskeuka, og tre uker i juli, samt 3 tjenestefri dager i året

- 4 planleggingsdager i året

- God pensjons- og forsikringsordning

- Lønn etter PBL's teriffer

Det stilles krav til godkjent politiattest ved tiltredelse.

Søkere tas fortløpende inn til intervju.

Krav til kompetanse

• UtdanningBachelor, barnehagelærerutdanning, treårig

Gyldig politiattest må framlegges ved tiltredelse.

Søknad sendes til: styrer@stillabhg.no

Send søknad på e-post