Frist: 3. juni

Sinsen kirkes barnehage søker engasjert og positiv pedagogisk leder

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Sinsen kirkes barnehage er nylig renovert og har godt 50 % barnehagelærer. Vi søker deg som er omsorgsfull, positiv og ønsker å skape en best mulig hverdag for barn og voksne.

Sinsen kirkes barnehage ble renovert sommer 2016 og består av to romslige avdelinger med god takhøyde, en småbarnsavdeling og en storbarnsavdeling med til sammen 27 barn. Vi har mer enn 50 % barnehagelærere og søker nå etter en omsorgsfull og engasjert barnehagelærer til en 100 % fast stilling, i utgangspunkt til vår småbarnsavdeling.

I vår barnehage skal barna møte varme og tilstedeværende voksne som til enhver tid har barnets beste i tankene. Hverdagen skal stimulere til lek, læring og undring, samt formidle kristne og humanistiske verdier som nestekjærlighet, tilgivelse, likeverd og ærlighet. Vi har utvidet kristen formålsparagraf, der vi ønsker å gi barna erfaringer og opplevelser i kristen tro og tradisjon. Dette praktiseres blant annet gjennom bibelfortellinger, kirkesamlinger i samarbeid med prestene i Sinsen kirke og sanger.

Personalet er opptatt av å skape et godt og variert lekemiljø, både inne og ute. Blant annet er vi i gang med å bygge et utelekekjøkken, samlingsplass under tak og forskjellige grovmotoriske utfordringer til uteområdet.

Gå gjerne inn på vår hjemmeside for å lese årsplanen: sinsenkirkes.barnehage.no

Sinsen kirke fungerer blant annet som et kultursenter for nærmiljøet med mange ulike aktiviteter i løpet av uken.

Vi håper du vil være med å fylle barnehagen med varme, latter og mestring!

Kvalifikasjoner:

- Utdanning: Barnehagelærer / førskolelærer

- Gode leder-, kommunikasjons- og samarbeidsevner

- Evner å se andres perspektiv og vise omsorg

- Godt humør og evne til å skape begeistring

- Reflektert

- Vilje og evne til å være i utvikling

- Gode norskferdigheter

- Kan arbeide i tråd med barnehagens kristne formålsparagraf

- Erfaring fra barnehage

- Personlig egnethet vil bli vektlagt

- Gyldig politiattest må fremlegges ved ansettelse (ikke eldre enn tre måneder)