Frist: 6. mai

Pedagogiske ledere søkes

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Vi trenger to nye pedagogiske ledere i vår barnehage i 100% stillinger.

Vi er en barnehage som ligger i Solbergelva, Nedre Eiker. Barnehagen ligger i et flott område med kort vei til skogen, kunstgressbane, skiløyper og skøytebane. Det er en liten privateid barnehage med tre avdelinger som har fokus på: Bærekraftig læring, Livsmestring og helse med fokus på relasjoner og tilknytning, Kreativitet og utforskning, samt Språk.

For å kunne oppnå forståelse for bærekraftig læring, har vi i vår barnehage en stor kjøkkenhage der barna har sine egne små parseller, hvor de setter poteter og sår grønnsaker og blomster. Barna lager sitt eget syltetøy og saft som vi spiser og drikker av på vår årlige høstfest. Barna har også ansvar for hønene våre, som de forer og steller med. Så hos oss er det bærekraftig læring - hver dag! 5 åringene selger egg til foresatte og har dermed sin egen lille butikk. Dette er noe barna elsker å holde på med.

Vi har i de senere årene jobbet nært med EQ institute, hvor vi har utdannet oss til relasjonsarbeidere. Vi har stort fokus på at barna skal ha gode relasjoner til oss voksne, og dette er som en stor paraply for alt vi gjør i barnehagen. "Den måten du møter barn på blir avgjørende for hvordan de som voksne møter seg selv og andre". For å oppnå dette må vi bruke god til på å skape omsorgsfull tilknytning med barna. Vi er ydmyke i jobben vår, og setter pris på et nært samarbeid med både barn og foresatte.

Ut over dette jobber vi mye med språket, og vi tilbyr 5 åringene spesielt muligheten med å leke med språket Engelsk. Vi har en fagarbeider som er fra Storbritannia og hun sørger for at de er stolte av å kunne flere engelske ord før de starter på skolen. De andre barna jobber mye i små grupper hvor de har ulike tema for å kunne bade i språk.

"Det tredje rommet", er noe vi har jobbet med i mange år, og hos oss har barna tilgang til alt kreativt utstyr til en hver tid. Reggio Emilia tanken står oss nær.

Arbeidsoppgaver:

Det er to pedagogiske ledere pr. avdeling, med likt ansvar. For øvrig er alle pedagogiske medarbeidere i vår barnehage fagarbeidere.

• Lede avdelingen med personal ansvar og pedagogisk ansvar
  • Medarbeidersamtaler
  • Foreldresamtaler
  • Systematisk og målrettet arbeid

Ønskede kvalifikasjoner:

• Barnehagelærer-bachelor
  • Må ha et relasjonelt syn på ledelse - like å motivere andre
  • Et grunnleggende positivt syn på barn og deres behov
  • Like å bidra til at foreldre blir den beste utgaven av seg selv
  • Like å jobbe i team med andre ledere
  • Like faglig utviklingsarbeid
  • Like å jobbe systematisk og målrettet
  • By på deg selv
  • Humor

Arbeidsgiver kan tilby:

• Høyt faglig fokus
  • Godt og utviklende arbeidsmiljø
  • God opplæring og kursvirksomhet
  • Humor
  • Daglig leder er tett på og ser medarbeidere hver dag

Er dette noe for deg, så ta gjerne kontakt med Daglig leder Venke Sørlie på telefon 32 87 07 50 eller e-post venke.sorlie@skyttelveien.no, så kan vi ta en prat.

Vi ønsker også nyutdannede velkommen til å søke. Send inn søknad og CV.
Gleder meg til å høre fra nettopp deg!

Send søknad på e-post