Pedagogisk leder

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Pedagogisk leder på avdeling 1-3 år

Er du vår nye barnehagelærer? Vi er på utkikk etter en ny barnehagelærer i et kortere vikariat, men med god mulighet for forlengelse. Hos oss får du jobbe på en avdeling med ni barn i alderen 1-3 år. Avdelingen er veldrevet og har to flotte assistenter som trenger en ny kollega.

Vi holder til i en eldre trebygning på Veterinærhøyskolen på Adamstuen. Barnehagen har god bemanning og alltid fokus på nære relasjoner mellom barn og voksne. Godt foreldresamarbeid er en forutsetning for god kvalitet, og barna og leken skal alltid være det viktigste. Vi er en stabil gjeng som har jobbet lenge sammen. Vi er endringsvillige og kreative. Vi liker oss godt ute, så tur, skog og nærmiljøet er viktige verdier. I tillegg vil vi ha et større fokus på mangfold, musikk og språk i barnehageåret 2019/2020.

Vil du bli en av oss, som har et spennende år forann oss, og med verdens beste barn, da skal du søke jobb i NVH barnehagen.

Send søknad på e-post