Frist: Snarest

Pedagogisk Leder

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Vil du jobbe i en liten barnehage med et stort hjerte?

Haugenstua Skoles barnehage er en liten foreldredrevet barnehage rett ved Haugenstua Skole. Vi er en tre avdelings barnehage med til sammen 40 barn. Barnehagen har 50 % pedagogdekning, en styrer ansatt på fulltid og en kokk som lager alle måltidene. Vi er nå på jakt etter en pedagogisk leder i et vikariat på 1 år, med muligheter for forlengelse.

Vi er en barnehage som er opptatt av leken og det fysiske miljøet. Du må være en lekende, kreativ og tilstedeværende pedagog som brenner for barnehagefeltet. Det er viktig for oss at alle barn, foreldre og ansatte føler seg sett hver eneste dag og at du møter alle med varme og respekt.

Arbeidsoppgaver

• Ansvaret for planlegging, gjennomføring og evaluering av det pedagogiske arbeidet
  • Planlegge og lede møter
  • Ansvar for veiledning av det øvrige personalet på avdelingen
  • Deltagelse lederteam sammen med de andre pedagogene
  • Bidra til utviklingsarbeid på avdelings- og barnehagenivå
  • Skape et godt leke- og læringsmiljø
  • Brenne for barnehagefaget og jobbe målrettet og strukturert med faglig ledelse og motivasjon
  • Skape et godt arbeidsmiljø
  • Bidra til kompetanseheving i barnehagen
  • Ansvaret for gjennomføring av foreldresamtaler og foreldremøter
  • Samarbeid med andre instanser

Vi tilbyr

• Konkurransedyktige betingelser med gode lønns-, pensjons- og forsikringsordninger.
  • Engasjert og aktiv personalgruppe.
  • Gode muligheter for å påvirke arbeidet innen områder du brenner for.
  • Stengt jule- og påskeuka, og tre uker i juli, samt ni tjenestefrie dager i året.
  • En engasjert foreldregruppe.

• Godkjent utdannelse som barnehagelærer/ førskolelærer
  • Personer med annen relevant pedagogisk utdanning kan vurderes til vikariatet
  • Du må beherske norsk muntlig og skriftlig (minimum norskprøve på B1- nivå/ norskprøve 3)
  • Gyldig politiattest må fremvises før tiltredelse

For nærmere opplysninger, ta kontakt med Linda Fromreide på telefon 22 10 58 33  eller e-post haugenstuabhg@gmail.com.

Send søknad på e-post