Frist: Snarest

Pedagogisk leder

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Ønsker du å jobbe i en liten barnehage med et stort hjerte?

Vi søker nå etter ny pedagogisk leder på avdeling Veslefrikk (3-6 år), i en 100 prosent fast stilling. Vi ønsker at du er tydelig, trygg, omsorgsfull, positiv og faglig engasjert og at du ønsker å bidra til barnehagens pedagogiske utvikling.

Du er opptatt av å se det enkelte barn, liker å leke og følger opp barnas initiativer. Du liker å være i aktivitet både ute og inne. Du er både selvstendig, fleksibel og initiativrik samtidig som du samarbeider og kommuniserer godt med både voksne og barn.

Arbeidsoppgaver:

Helhetlig ansvar for pedagogisk planlegging, gjennomføring, dokumentasjon
og vurdering på avdelingen.

Ansvar for den helhetlige omsorgen ovenfor enkeltbarnet.

Ansvar for utviklingen av det sosiale miljøet og læringsmiljøet i barnegruppen.

Medansvar for utviklingen av barnehagen som pedagogisk virksomhet.

Ansvar for å lede og veilede det øvrige personalet på avdelingen.

Ansvar for å videreføre og tilrettelegge for det gode foreldresamarbeidet på avdelingen.

Delta aktivt i lek og aktiviteter sammen med barna.

Kvalifikasjoner:

Godkjent utdanning som barnehagelærer.

Erfaring som pedagogisk leder er ønskelig.

Et ønske om å holde seg faglig oppdatert.

Behersker norsk muntlig og skriftlig godt.

Personlige egenskaper:

Evne til å planlegge, strukturere og organisere.

Initiativrik og samarbeidsvillig.

Evnen til å skape et godt og gjensidig foreldresamarbeid.

Være en god rollemodell og veileder.

Engasjert, raus og hjerte for det du driver med.

Løsningsorientert og fleksibel.

Vi tilbyr:

Flotte kolleger og et godt arbeidsmiljø.

Engasjerte foreldre og foreldrestyre.

Ferie fordelt på 3 uker i juli, fri jul og påske.

Tariffavtale gjennom PBL.

Store muligheter til å påvirke barnehagen videre.

Tiltredelse krever godkjent politiattest.

Barnehagelærere som er ferdig utdannet til sommeren oppfordres til å søke.

Hallagerstua barnehage SA er en sjarmerende 2-avdelings barnehage som ligger på Holmlia. Barnehagen ligger i et rolig boområde med gangavstand til skog, sjø og bondegård i Søndre Nordstrand bydel i Oslo.

Barnehagen vår er liten og oversiktlig, og dette har både store og små glede av. Vi holder til i Hallagerbakken borettslag og disponerer stort flott uteområde der vi finner på masse moro sammen.

Småbarnsgruppa består av 9 barn og 3 voksne. Inne hos de yngste har de jobbet med å få gode rutiner som vi vet de yngste finner trygghet i. Vi legger vekt på lek med sang og musikk og er opptatt av at barn skal ha mulighet for å påvirke egen barnehagehverdag.

De eldste barna er i en gruppe bestående av 18 barn og 3 voksne. Vi har faste gruppedager, og ønsker å la barna delta i spennende prosjekter og temaer. I tillegg legger vi vekt på den den viktige frie leken. De eldste barna har eget førskoleopplegg, og de siste årene har de hatt faste dager i svømmehallen.

Vi jobber mye med språkstimulering og prøver å tenke kreativt i denne prosessen. Vi har laget et eget språkrom som kan virke motiverende for både barn og voksne.

Visjonen til barnehagen er å gi barna opplevelser og verktøy som stimulerer dem til å bli den beste versjonen av seg selv.

Gå til søknadsskjema