Frist: 13. juli

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Pedagogisk leder, vikariat

En av våre pedagogisk ledere har gått ut i foreldrepermisjon, og vi har derfor ledig et 100% vikariat på vår 3 års gruppe fra 01.08.2018 til ca. 01.05.2019.

Barnehagen er organisert med et lederteam bestående av 6 pedagogisk ledere og en barnehagelærer sammen med daglig leder. Evne til å jobbe i team vil derfor bli tillagt stor vekt.

Vi søker en person som ser og møter barna i hverdagen og handler til barnas beste. Du må være leken og villig til å gi av deg selv, kunne glede deg over og undre deg sammen med barna, og være utstyrt med en god porsjon humor.

Vi jobber med Circle of Security/ Trygghetssirkelen i hverdagen, og vi tilbyr deg kurs og opplæring i dette.

Personlig egnethet vil bli tillagt vekt.

Søkere må ha godkjent barnehage-/ førskolelærerutdanning.

Spørsmål kan rettes til Wenche på tlf: 472 79 567

Søknad med CV sendes til Hovdeplassen barnehage, Hovdeplassen 1, 3612 Kongsberg, eller på e-post til: post@hovdeplassenbarnehage.no innen fredag 13.07.2018.

Send søknad på e-post