Pedagogisk leder ønskes til familiær og sentrumnær menighetsbarnehage

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Vi søker en omsorgsfull, fleksibel og strukturert pedagogisk leder

Stillingen som pedagogisk leder i Den Jødiske Barnehagen krever at du arbeider i samsvar med institusjonens verdigrunnlag og målsetning og har vilje til å lære deg å formidle jødedom i praksis. Søkere uten jødisk bakgrunn er i denne sammenhengen velkommen.

I tillegg krever stillingen at du er hjertevarm, engasjert, fleksibel og ansvarsfull, med ønske om og vilje til faglig utvikling. Gode kommunikasjonsevner samt ledererfaring fra barnehage blir særlig lagt vekt på. Bachelor i barnehagelærerutdanning er et krav og politiattest kreves ved ansettelse.

Vi tilbyr en varm og nær arbeidsplass, der barnets beste alltid kommer først. Et godt samarbeid med foreldrene er noe vi verdsetter høyt, og mener dette er viktig for at barnehagen skal kunne bidra til en så god og trygg oppvekst som mulig.

Send søknad på e-post