Frist: 6. nov.

Pedagogisk leder med kjærlighet og brennende engasjement for barn og friluftsliv søkes

Dyktig barnehagelærer søkes!

Vi ønsker oss en dyktig barnehagelærer med følgende egenskaper:

* Godkjent barnehagelærer

* Tydelig voksen med gode lederegenskaper

* Faglig engasjement, med ambisjoner og forventninger til deg selv og dine kollegaer

* Leken og aktivt tilstede med barna

* Glad i natur og friluftsliv

* Opptatt av språk og språkutvikling, lek og læring

* En helse som er forenelig med å være aktiv ute i en naturbarnehage som er mye ute alle dager, vinter som  sommer

* Godt humør, humor og en positiv innstilling til arbeidet

* Selvstendig og strukturert

* Løsningsorientert og fleksibel

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt

Vi tilbyr:

* Verdens mest givende jobb

* Et godt fagmiljø, bla gjennomgikk hele personalgruppen forrige barnehageår kursrekken "De utrolig årene"

* Et godt arbeidsmiljø med ansatte som har jobbet lenge sammen

* Egen daglig leder på huset

* Varierte og utfordrende arbeidsdager

* Tariffavtale gjennom Pbl, som innebærer bla gode pensjons og forsikringsordninger

* Fri jul og påske

* 5 planleggingsdager i året

* Kurs og kompetanseheving

* Fornøyde barn og foreldre ( se informasjon om foreldreundersøkelsen på barnehagens hjemmeside)

Om arbeidsgiveren:

Barnas Hus Gullhella AS er en privat barnehage med barn i alderen 1-5 år.

Vår største aksjonær er Gullhella Vel. Ved overskudd sier våre vedtekter at alt skal tilbakeføres til driften (dvs at det ikke utbetales utbytte).

Barnehagen er idag organisert i tre avdelinger. Den ledige stillingen er pr idag på småbarnsavdelingen med barn født i 2017 og 2018.

Vi er en flott barnehage med lange tradisjoner for og fokus på natur og uteliv. De største barna tilbringer dagene vekselvis i uteområdet vårt med flott grillhytte og lavvo, med fantastiske turmuligheter og skiløyper, og "på huset" med inne- og uteaktiviteter som fotball, skøytebane og lekeplass.

Våre verdier respekt, empati, egenverd, likeverd og kjærlighet er byggesteinene i vår hverdag. Disse verdiene preger samhanslingen vår med barna, foreldrene og hverandre. Vi ønsker å bidra til at barna i barnehagen vår får en trygg barndom med omsorg, lek og læring.

Vi ønsker deg som synes dette høres spennende ut, hjertelig velkommen til å søke som vår nye kollega!

Har du spørsmål om stillingen eller barnehagen, ta kontakt med Rita Skar Sæthre på telefon 66 76 14 40

Send søknad på e-post