Frist: Snarest

Pedagogisk leder i en herlig Gårdsbarnehage

HAR DU LYST TIL Å JOBBE I EN UNIK GÅRDSBARNEHAGE?

Fra 01.12.19 har vi ledig:

100% som pedagogisk leder (60% fast og 40%vikariat, fram til 31.12.2020 med mulighet for forlengelse)

Du som søker må ha utdannelse som barnehagelærer. Erfaring og interesse for gård, skog og dyr er en stor fordel.

Som pedagog i gårdsbarnehagen ønsker vi en som:

• Er en engasjert og tydelig voksen sammen med barn og ansatte .
  • Har faglig engasjement, med ambisjoner og forventninger til deg selv og dine medarbeidere.
  • Er leken og aktivt tilstede med barna.
  • Er glad i gårdsdrift, friluftsliv og husdyr.
  • Har en helse som er forenlig med å være aktiv ute i gårdsbarnehagen flere dager i uken året rundt.
  • Har godt humør, humor og en positiv innstilling til arbeidet.
  • Er selvstendig og strukturert, løsningsorientert og fleksibel.
  • Har gode norsk kunnskaper, både skriftlig og muntlig.
Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Er du den vi ser etter kan vi tilby:

• Et godt arbeidsmiljø med trygge og selvstendige voksne, 5 pedagoger, egen daglig leder på huset, fornøyde barn og foreldre (vi scoret 4,9 på den nasjonale foreldreundersøkelsen).
  • Fantastiske uteområder og egne fjøs med ulike dyr, samt varierte og utfordrende arbeidsdager.
  • 5 plandager i året, fri i julen og 2 uker sommerstengt.
  • En stabil barnegruppe fra 1-6 år og ventelister.
  • PBL sin tariff med egen pensjonsordning.

Er du interessert i å bli en del av teamet i "verdens herligste barnehage" oppfordrer vi siste års studenter på barnehagelærerutdanningen, nyutdannede og erfarne pedagoger til å søke 😊

Søknadsfrist: snarest

Søknad med CV sendes på e-post til: gardsbarnehagen@asleia.no
Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med styrer, Stine, på tlf 40068731.

Send søknad på e-post