Frist: 21. des.

Pedagogisk leder i 100% stilling

Marka som nærmeste nabo, kun 10 minutter fra Røa!

Vi søker en pedagogisk leder i 100 % stilling til vår storbarnsavdeling fra 1. mars 2019 (med mulighet for tiltredelse tidligere).

I Ulvestua barnehage er vi opptatt av å være tilstedeværende voksne som tilrettelegger for at barna skal få utvikle seg i et miljø som er preget av lek, glede, humor, gode relasjoner, vennskap og trygghet.

Vi har natur og uteliv som satsningsområde og ønsker at alle barn skal oppleve glede over å være ute gjennom alle årstidene. Vi tilbyr derfor mange spennende aktiviteter som blant annet ski, skøyter, ridning og pilketurer, og har gangavstand til staller, spennende skogsområder og skiløype rett utenfor gjerdet.
Hos oss vil du få være med på å videreutvikle en pedagogisk plattform som skal sikre barna en trygg oppvekst og gode utviklingsmuligheter.

Vi deltar på kompetanseheving gjennom Bydel Vestre Aker og holder oss oppdatert på Oslo Kommunes satsingsområder slik at vi kan være en barnehage med høy kvalitet som hele tiden er i utvikling.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
  • Godkjent utdanning som barnehagelærer/førskolelærer. Utdanning fra utlandet må være godkjent av UDIR.
  • Bestått norskprøve 3 eller Bergenstesten, skriftlig og muntlig. Dokumentasjon vedlegges søknad
  • Gyldig politiattest som ikke er eldre enn 3 måneder må fremlegges før tiltredelse
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi søker en barnehagelærer som:
  • Har gode lederegenskaper
  • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, samt relevant arbeidserfaring
  • Er løsningsorientert og fleksibel i en travel hverdag
  • Har sterk faglig kompetanse og er opptatt av å videreutvikle både seg selv og sine medarbeidere
  • Er en trygg voksen med god relasjonskompetanse og god kunnskap om barns utvikling
  • Er omsorgsfull, kreativ, engasjert og leken
  • Trives med å jobbe i team, har godt humør og bidrar aktivt til et godt arbeidsmiljø
  • Trives med å være ute og har interesse for friluftsliv

Vi kan tilby:
  • 100 % fast stilling og tariffavtale gjennom PBL-A (lønn etter avtale)
  • Konkurransedyktig lønn og gode pensjonsordninger
  • Store muligheter til å forme og utvikle en avdeling med et engasjert personale
  • Mulighet for faglig utvikling i form av tilrettelegging for kurs, videreutdanning m.m.
  • Arbeidstid mellom 7.00 og 17.00
  • 1 uke tjenestefri med lønn etter ett års ansettelse
  • Barnehagen er stengt jul, påske og 4 uker i juli.

Send søknad på e-post