Frist: 8. mars

Pedagogisk leder i 100% fast stilling fra 1. mai 2019

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Vi har også ledig et vikariat for pedagogisk leder f.o.m 15.08.19 t.o.m 31.10.19

Til vår småbarnsavdeling søker vi en varm og tydelig pedagog med gode kommunikasjonsferdigheter.

På avdelingen er det 12 barn og fire voksne, av de fire er to pedagogiske ledere.

Smeden barnehage ligger 10 minutter fra Hønefoss sentrum - i naturskjønne omgivelser. Barnehagen eies av foreldrene og drives på ideelt grunnlag. Vi har tre avdelinger og er godkjent for 60 plasser. Sammen med de andre barnehagene i Ringerike jobber vi med kompetanseløftet Være sammen.

Vår målsetting er at barnehagehverdagen skal være en god læringsarena preget av lek og aktiviteter - trygghet, glede og humor.

Ved å møte lekende, tydelige og anerkjennende voksne, vil vi gi barna muligheter til å erfare og utvikle gode samspill med andre.

Vi vil gi barna mulighet til å utvikle seg gjennom erfaringer og opplevelser - ut i fra alder, utvikling og behov.

Barna har stor grad av medvirkning og medbestemmelse i barnehagen.

Om deg:

• Barnehagelærer eller tilsvarende, gjerne med fordypning i småbarnspedagogikk
  • Rolig, varm, tydelig, skaper struktur
  • God forståelse for relasjoner og løsningsorientert
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt
  • Førerkort på minibuss kan være et pluss

Vi tilbyr:

• Gode lønns- og pensjonsrettigheter gjennom tariffavtale PBL
  • Deltakelse i kompetansehevingstiltaket Være sammen
  • Trivelige kollegaer i alle aldre og av begge kjønn
  • Egne arbeidsplasser til pedagogene
  • Barnehageplass

Det kreves politiattest ved ansettelse.

Spørsmål kan rettes til Karin Skeie tlf 32 11 55 50

Søknad på mail til: smede:ba@online.no

Søknadsfrist 8. mars 2019

Send søknad på e-post