Frist: 16. mars

Pedagogisk leder (100%) og barnehagelærere (100%)

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Stillingsbeskrivelse:

Vi ønsker barnehagelærere med kjennskap fra norsk barnehage og gjerne med internasjonal erfaring. Vi er en av regionens største barnehager med 175 barn og 50. ansatte.

Hos oss får du internasjonal erfaring og engelsk som arbeidsspråk. Vi kan tilby et bredt faglig og internasjonalt miljø.

Vi satser på faglig utvikling, veiledning og kurs.

Vi kan tilby: Tariffavtale med PBL, gode pensjonsordninger, et arbeidsmiljø med bred internasjonal erfaring, veiledning og faglige kurs både i Norge og utlandet. Vi har egen administrasjon, vaktmester og gode vikarordninger.

For mer informasjon ta kontakt med: Principal May Britt Stange (tlf nr. 93 4133 79) eller deputy principal Karen Nesbjørg (47 482 185).

Stillingene er planlagt oppstart etter avtale.

For English advertisement please see www.tchnorway.no

Send CV og kort søknad til work@tchnorway.no og bruk “teacher” i emnefeltet.

Søknadsfrist innen 16. mars, 2018

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Kvalifikasjoner: Du har godkjent barnehagelærerutdanning, eller tilsvarende pedagogisk norsk høyskole eller utlandet godkjent av NOKUT og Utdanningsdirektoratet.

Send søknad på e-post