Pedagogisk leder - 100% fast stilling

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Pedagogisk leder - 100% fast stilling

Vi søker en dyktig pedagogisk leder som har kompetanse innen friluftsliv, som har lyst til å bruke naturen og nærmiljøet vårt som arena for å lede og inspirere både barn og medarbeidere.

Vet du at det kun er 10-12 minutter fra Tiller til Klæbu og at det er gode bussforbindelser?

Vi ser etter deg som har engasjement for de rundt deg, god relasjonskompetanse og som setter pris på en god latter i løpet av arbeidsdagen. Barnehagens hverdag og aktiviteter er mangfoldige, og du har store muligheter til å forme egen arbeidsdag gjennom å ta med kreativiteten og interessene dine på jobb. Hva har du lyst til å bidra med?

Barnehagens barn, foresatte og medarbeidere representerer et mangfold av bakgrunn og kulturer. Vi tror vi har mye å lære av hverandres ulikheter, og at dette bidrar til en god barnehage for alle. Barnehagen har utvidet kristen formålsparagraf. Dette innebærer at barnehagen gir barna kunnskap om kristen tro gjennom formidling av bibelhistorier og bruk av kristne barnesanger - i tillegg til andre historier og tradisjonelle barnesanger.

Som pedagogisk leder er du

• engasjert, tar ansvar og involverer dine medarbeidere

• strukturert og god på organisering og planlegging

• faglig oppdatert og bidrar til kompetanseutvikling i barnehagen

• viktig i barnas danning, lek og læring

• rollemodell og omsorgsfull

Vi ser etter deg som

• ser muligheter for barn i naturen hele året

• er humørfylt, engasjert, initiativrik og løsningsorientert

• har gode samarbeidsevner, kan jobbe selvstendig og er fleksibel

• har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

• vil bidra til å styrke barnehagens kristne profil

• har barnehagelærerutdanning eller tilsvarende

• et godt arbeidsmiljø med både kvinner og menn, og lavt sykefravær.

• stor mulighet til å forme egen hverdag og arbeidsplass

• kompetanseheving gjennom fagdager og fagnettverk

• lønn på nivå med kommunenes barnehager

• pensjonsordning og forsikringsordninger i DNB

Personlige egenskaper vil vektlegges. Menn oppfordres til å søke.

Søknad med presentasjon av deg selv og CV med referanser sendes digitalt. Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med styrer Paal Christian Bjønnes på telefon 469 68 959 eller barnehage@betelklabu.no.

Søknad sendes til: barnehage@betelklabu.no.

Send søknad på e-post