Frist: 20. feb.

Ped.leder/barnehagelærer

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Ledig vikariat (-er) som barnehagelærer/ped.leder.

Tippen barnehage har en stilling som barnehagelærer/ped.leder ledig fra medio april - og muligens ytterligere en stilling på sikt. Det er i utgangspunktet et vikariat for ett år, men med mulighet for forlengelse og eventuelt fast tilsetting. Dette vil avklares i løpet av året.

Vi søker etter en pedagog som har et brennende ønske om å gjøre hverdagen til barn god ved å jobbe med barns medvirkning, relasjonsbygging - gjerne ved bruk av De Utrolige Årene/DINO-samlinger, språklig utvikling og som er opptatt av faglig oppdatering generelt og i et ped.lederteam spesielt.
Vi søker etter en pedagog som tenker hele barnet/mennesket og som møter både små og store med varme, raushet og respekt.
Vi søker etter deg som mener at humor er blodig alvor og som ikke går av veien for en god latter sammen med de menneskene du har rundt deg.
Vi søker etter deg som liker utvikling på ulike plan og som ikke er redd for å ytre sine meninger.
Vi søker etter deg som er dedikert i barnehage-arbeid og som står for god holdning til hvilken rolle barnehager har i dagens samfunn. Du skal beskrive din jobb med stolthet og varme.

Vi kan tilby:
* Et engasjert og stabilt personal
* Faglig oppdatering, enten internt eller eksternt
* Humor på arbeidsplassen daglig
* Pensjon og forsikring gjennom Storebrand
* Tarifflønn forhandlet frem av PBL i samarbeid med Utdanningsforbundet og Fagforbundet
* Kompensasjon for ansiennitet og kompetanse

Send søknad på e-post