Frist: 1. mai

Hellvik barnehage søker barnehagelærer fra august 2019

Vi søker deg som er utdannet barnehagelærer/førskolelærer til å jobbe i vår småbarnsavdeling. Er du opptatt av å se hvert enkelt barn, ha fokus på læring gjennom lek og et ønske om å bidra til en faglig utvikling?

En av våre barnehagelærere skal ut i svangerskapspermisjon i perioden august 2019-mai 2020, og vi søker derfor etter vikar for henne i denne perioden.

Kort beskrivelse av arbeidsoppgaver:

• Ta ansvar, innenfor sitt arbeid, for at barnehagen blir drevet i samsvar med lover, forskrifter og vedtekter
  • Planlegge, iverksette, lede, dokumentere og evaluere det pedagogiske arbeidet på avdelingen
  • Lede, inkludere og ta i bruk kompetansen til dine medarbeidere
  • Legge til rette for veiledning og opplæring av dine erfarne kollegaer og nyansatte på egen avdeling
  • Planlegge og gjennomføre avdelingsmøter, personalmøter, planleggingsdager og foreldremøte
  • Ansvar for daglig samarbeid/kontakt med foresatte og gjennomføring av foreldresamtaler

Kvalifikasjoner:

• Utdanning som barnehagelærer/førskolelærer
  • Treårig pedagogisk utdanning på høgskolenivå med videreutdanning i barnehagepedagogikk
  • Erfaring fra barnehage
  • Faglig sterk og reflektert rundt egen praksis
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Egenskaper:

• Se hvert enkelt barn og ta barnets perspektiv
  • Legge til rette for barns lek og ta en aktiv rolle i lek
  • Opptatt av tidlig tilknytning og barns medvirkning
  • Engasjert og interessert i faget
  • Du har gode samarbeidsevner
  • Du har god kommunikasjons- og formidlingsevne
  • Du jobber strukturert og målrettet
  • Du er fleksibel og løsningsorientert
  • Du bidrar til større faglig utvikling i hele personalgruppen
  • Du er positiv og humoristisk

Hva kan vi tilby deg?

• Gode arbeidsvilkår
  • Tariffavtale gjennom PBL
  • Pensjons- og forsikringsordninger gjennom PBL
  • 7,5 timers arbeidsdag der 30 min. er inkludert pause i arbeidstiden
  • Barnehagen har sommerstengt i uke 28, 29 og 30. Barnehagen har også en egen avtale med eierstyret om at den 5. ferieuken er lagt inn i påskeuken og romjulen.

Søkere vil bli vurdert i forhold til personlig egnethet, i tillegg til kompetanse og erfaring. Politiattest må framlegges ved ansettelse.

Vedlegg til søknaden:

• CV