Frist: Snarest

Fagdirektør Gnist Barnehager

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Nyopprettet, strategisk og sentral stilling – pedagogisk innhold og organisasjonsutvikling

Selskapet og bransjen er i sterk utvikling og endring. For å styrke kjeden søker vi en faglig sterk og inspirerende fagdirektør til Gnist Barnehager. Du skal være med på å utforme det pedagogiske innholdet og ha det overordnede ansvaret for utvikling av barnehagedriften i hele Gnist-kjeden. Du får med deg noen dyktige medarbeidere og vil jobbe i et kompetent og fleksibelt team. Fagdirektør får en sentral og viktig rolle i ledelsen, og vil rapportere til administrerende direktør.

Du har høyere utdanning, pedagogisk kompetanse og noen års relevant ledererfaring. Du er strukturert og nytenkende, med høy gjennomføringsevne. Vi tror den rette er opptatt av kvalitet og leveranser og sørger for å ta innhold og kvalitet helt ut i relasjonen til barn, foreldre og medarbeidere.

Arbeidssted er Lilleaker i Oslo.

Interessert? Ta gjerne uforpliktende kontakt med Visindi AS ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, Monica Strysse, tlf. 971 00 769, Mona Wille, tlf. 402 15 106 eller Hilde H. Bachmann, tlf. 408 51 957. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.
Søknad og CV sendes snarest.

Gå til søknadsskjema