Frist: 30. nov.

Er du brennende opptatt av å jobbe med og for barn?

Manpower søker etter engasjerte hverdagshelter som ønsker å gi barn en best mulig barnehagehverdag!

Vi ser etter deg som er en fleksibel superhelt og som er interessert i å skape gode dager for barn i ulike barnehager. For å lykkes i rollen er det viktig at du er opptatt av barns lek og utvikling, tar initiativ og er en tydelig voksen som deltar i arbeidet i barnehagene. Det er også ønskelig at du evner å håndtere flere arbeidsoppgaver kombinert med et høyt tempo.

Manpower Oppvekst søker etter aktive barnehagemedarbeidere, pedagoger og barnehagelærere til faste stillinger - heltid og deltid. Som del av vårt vikarteam vil du jobbe mot ulike private og kommunale barnehager og fagsentre i Oslo, Lørenskog og Ski.

Arbeidsoppgaver vil blant annet være:

• Skape et aktivt læringsmiljø gjennom lek
  • Sette grenser og hjelpe med konfliktløsning
  • Trøste de som er lei seg og være et fang å sitte på
  • Være en trygg voksen som kan passe på at alle har det bra
  • Samarbeide med kolleger og foresatte
  • God og tydelig kommunikasjon med både voksne og barn

Du har:

• Gjerne arbeidserfaring fra barnehage, skole eller arbeid med barn (eventuelt sport, musikk, teater).
  • Relevant utdanning eller fagbrev er ønskelig, men ikke et krav
  • Gode kommunikasjonsevner og norskkunnskaper (minimum norskprøve B1 må være bestått)
  • Du er fleksibel og liker at ingen hverdag er lik den forrige
  • Plettfri vandel
  • Har interesser som kan benyttes i arbeid med barn (musikk, teater, dans, sport, kunst eller lignende)
  • Kandidater som er ferdigutdannet eller som er under utdanning innen pedagogikk, spesialpedagogikk eller barnehagelærer oppfordres til å søke.
  • Mulighet til å jobbe minimum 2 dager i uken.

Vi kan tilby deg en givende hverdag der du får ta del i barns utvikling, samt muligheten til å utvikle deg selv gjennom spennende og varierende arbeidsdager. Vi vil være en samarbeidspartner for videre karriere, og du vil få lønn på lik linje som andre barnehageansatte. Vi ordner med forsikrings- og pensjonsordning, og alle våre medarbeidere får også gode rabatter hos våre samarbeidspartnere, f.eks SATS/ELIXIA.

Ønsker du en meningsfull jobb der du kan gjøre en forskjell?

Klikk Søk Stilling for å komme til vår hjemmeside hvor du fullregistrerer din CV og søker på stillingen. Kun elektroniske søknader vil bli vurdert. I søknadsteksten er det ønskelig at du skriver kort om din motivasjon for stillingen, din relevante kompetanse og erfaring, din tilgjengelighet og hvor du ønsker å jobbe (ulike bydeler i Oslo). Det er også ønskelig at du laster opp alle vitnemål og attester fra tidligere arbeidsgivere i din webprofil i tillegg til din personlige CV. Vi behandler søknader fortløpende.

Gå til søknadsskjema