Frist: Snarest

Engasjerte pedagoger søkes til Norlandia Neskollen Melkevegen Barnehage

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

I Norlandia Neskollen Melkevegen Barnehage ønsker vi oss engasjerte pedagoger som vil være med i vårt team

Vi har allerede 9 utdannede pedagoger, men trenger flere i vårt team. Vi har 3 faste ledige stillinger, og også et vikariat.

Vi søker deg som ønsker å bidra til at barna får være nysgjerrige, utforskende og idéskapende. Vi ønsker at alle barn som går i vår barnehage skal bli nysgjerrige på verden omkring seg og møtes av voksne som legger tilrette for omgivelser som stimulerer til undring og utforskning. La oppdagelsene begynne!

Hovedansvarsområder er:

• Planlegge, gjennomføre, vurdere og dokumentere pedagogisk innhold
  • Bidra til et godt psykososialt miljø
  • Bidra til å sikre godt samarbeid barnehage- hjem
  • Bidra til et godt samarbeid med eksterne instanser
  • Vise engasjement og være villig til å tilegne seg ny kunnskap og anvende den i praksis.
  • Medansvar for å ivareta og videreutvikle sikkerhet, helse og miljø i barnehagen
  • Bidra til videreutvikling og arbeid med prosjekter

Norlandia Neskollen Melkevegen søker etter deg som har:

• Barnehagelærerutdanning
  • Evne og vilje til å arbeide systematisk
    ved å utvikle pedagogisk kvalitet
  • Er pro aktiv med gjennomføringsevne
  • Kan håndtere flere oppgaver samtidig
  • Har gode samarbeidsegenskaper

Vi tilbyr:

• Sterkt faglig miljø i utvikling
  • Norlandia Kompetanse, som sikrer at alle medarbeidere utvikler sin kompetanse
  • Handlingsrom innenfor fastsatte rammer
  • Kort beslutningslinje og muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Konkurransekraftige arbeidsbetingelser med gode pensjons og forsikringsordninger

Søknader som ikke oppfyller kravene til barnehagelærer evt. annen høyskole utdanning vil ikke bli besvart.

Send søknad på e-post