Engasjert barnehage/førskolelærer til hyggelig barnehage på Smestad

Vi ønsker deg som er engasjert og dyktig voksenperson til å jobbe med oss.

Smestadveien barnehage er en privat barnehage som er åpen for alle og med mulighet for bedriftsavtaler. Barnehagen har eksistert i over 40 år og i dag er vi en avdeling med inntil 18 barn i alderen 1-6 år. Vi holder til i underetasjen av en stor villa og disponberer hele uteområde, med et variert og kuppert terreng med frukttrær og bærbusker.

Vi ønsker å skaper et trygt og godt miljø med vekt på lek og samspill mellom barn.

Det er viktig å kunne samarbeide godt, du må kunne ta selvstendige avgjørelser i en presset bhg hverdag. Å kunne tilpasse seg i alle daglige situasjoner og rutiner.

Vi ønsker at du er glad i å være ute, at du er en inspirasjonskilde for store og små, har god fantasi og ikke minst er en leken person.

Send søknad på e-post