Frist: 25. mai

Glad og varm barnehageleder søkes til koselig liten barnehage.

Vår nåværende leder forlater oss dessverre etter 10 trofaste år og nå leter vi etter noen som kan ta over for henne.

Sivil-Saras Eventyrbarnehage er en liten foreldreeid barnehage som ligger på grensen mellom Tynset og Alvdal kommune. Vi har fjellet og skogen som nærmeste nabo og benytter oss i stor grad av ressurser i nærmiljøet.

Det er viktig for oss å skape en god og aktiv barnehage som gir trygge og engasjerte barn, derfor har vi stort fokus på å engasjere oss i barna og lar de alltid delta med sine kreative idéer og løsninger.

Vi er veldig gode på å ha det gøy!

Vi bruker mye tid ute og har flere uteområder i umiddelbar nærhet +potetåker og kjøkkenhage.

Barnehagen har et tett samarbeid med Alvdal kommune og de andre barnehagene i kommunen.

Ønskede egenskaper:

• Omsorgsfull og trygg
  • Motivert og engasjert
  • Gode samarbeidsevner
  • Gode lederegenskaper
  • Kreativ og glad i å være ute

Ønskede kvalifikasjoner:

• Utdannet barnehagelærer/førskolelærer
  • Ledererfaring og arbeidserfaring fra barnehage

Gyldig politiattest må fremlegges før tiltredelse, og personer med utenlandske yrkeskvalifikasjoner må dokumentere norskferdigheter.

Arbeidsoppgaver: Økonomi og daglig drift av barnehagen, ansvar for den pedagogiske ledelsen i tråd med barnehageloven og rammeplanen for barnehager.

Vi tilbyr: Lønn etter tariff gjennom Private Barnehagers Landsforbund, knakende gode kollegaer med høyt faglig nivå, kompetanseheving i samarbeid med barnehagene i kommunen.

Stillingsbeskrivelse: Daglig leder i 100% stilling, fast fra 1.august 2020.

SØKNADSFRIST 25.mai 2020

For spørsmål og ytterligere informasjon, ta kontakt med daglig leder Cecilie Andersen eller styreleder Geir Inge Lillestrøm.

Cecilie Andersen: [email protected] 481 10 698

Geir Inge Lillestrøm: [email protected] 913 96 397