Frist: 20. nov.

Daglig leder i idylliske Husebygrenda barnehage

Husebygrenda Barnehage søker en engasjert og positiv daglig leder til å drifte vår flotte barnehage. Stillingen er delt slik at daglig leder arbeider 50 % som styrer og 50 % som pedagogisk leder.

Om barnehagen:

Vi er en privat, foreldredrevet én-avdelings barnehage med 18 barn i alderen 3 til 6 år. Barnehagen har 3,5 årsverk fordelt på én styrer og resten assistenter. Barnehagen tar primært inn barn som bor i Husebygrenda borettslag, men også barn fra nærområdet rundt Husebygrenda får plass. Miljøet i barnehagen bærer preg av tett samhold i foreldregruppen og mellom barna, fordi de fleste bor nær hverandre og barnehagen.

Barnehagen ligger sentralt øverst i Husebygrenda i Vestre Aker Bydel, 3 minutter fra Røa/Smestad med bil, eller 5 minutters gange fra Holmen T-banestasjon. Vi holder til i idylliske omgivelser i kanten av et skogholt som gir unike muligheter til uteaktiviteter. Barnehagens åpningstid er 07.30-16.30.

Husebygrenda barnehage legger vekt på trygghet og nærhet til barn, voksne og nærområdet.

Vi søker en positiv og engasjert person som er glad i å jobbe med barn og som ønsker å være med på å videreutvikle det faglige og pedagogiske tilbudet i barnehagen. Du vil samarbeide nært med foreldrene og må kunne bidra til et positivt og stimulerende arbeidsmiljø.

Som daglig leder skal du:
  • Lede dine ansatte, gi opplæring og kommunisere på en inspirerende måte, slik at medarbeiderne blir engasjert og bidrar til at barna blir sett, utvikler seg og trives.
  • Bygge en sterk kultur og velge de rette menneskene til å jobbe i barnehagen.
  • Lede barnehagen i samsvar med lover, forskrifter, barnehagens gjeldende vedtekter,  retningslinjer og økonomiske rammer og mål.
  • Sikre en effektiv organisasjon med et godt arbeidsmiljø.
  • Ivareta hvert enkelt barns behov.
  • Delegere og samarbeide om arbeidsoppgaver på avdelingen.

Krav til kompetanse:
  • Godkjent 3-årig høyskoleutdannelse som barnehagelærer eller førskolelærer.
  • Kjennskap til barnehageloven og rammeplan for barnehager.
  • Gode lederegenskaper.
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.
  • Det er ønskelig med erfaring fra tilsvarende stilling.
           Gyldig politiattest må fremlegges før tiltredelse

Forventninger til deg:
  • Du har faglige ambisjoner og hjerte for det du driver med.
  • Du har gode kommunikasjons- og formidlingsevner.
  • Du har driv og gjennomføringsevne, og evne til å arbeide godt under press.
  • Du er strukturert, systematisk og har øye for detaljer.
  • Du har økonomisk forståelse.
  • Du er pålitelig og lojal.
  • Du har evner og mot til å utvikle barnehagen videre.
  • Du er positiv, initiativrik og løsningsorientert.
Vi kan tilby:

·     Et hyggelig arbeidsmiljø preget av samhold og dyktige medarbeidere.

·     Store muligheter til å påvirke og utvikle "egen" barnehage.

·     En helt spesiell barnehage med tette bånd mellom barna,
        egne tradisjoner og fantastiske uteområder.

·    En engasjert foreldregruppe som støtter og bidrar.

Fri hele juli, påskeuken og romjulen.

Send søknad på e-post