Frist: 17. mars

Collettløkka barnehage søker Styrer / Daglig leder

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Collettløkka barnehage er en privat foreldre-eid barnehage med 3 avdelinger. Vi ligger godt skjermet fra støy og larm på idylliske Collettløkka, rett mellom Ullevål sykehus og Ullevål Hageby. Collettløkka barnehage har vært i drift siden sommeren 2002.  Vi har to pedagoger pr avdeling og jobber aktivt med barns medvirkning og gir masse plass til lek, spontanitet og omsorg.

«En jungel av opplevelser, små skritt mot en stor verden», er barnehagens visjon. Vi drives av verdiene; demokrati, likeverd og toleranse.

Hovedmålet til barnehagen

Barna skal oppleve trygghet og trivsel sammen med andre barn og voksne. Alle skal oppleve å bli sett i det daglige, og de skal få mulighet til å utvikle vennskap og nære relasjoner til et eller flere barn.

Pedagogikk

Vi er en Reggio Emilia inspirert barnehage. Det kommer bl.a. fram i måten vi ser på barna som aktive deltagere, som kan påvirke sin egen hverdag. Vår pedagogiske plattform fremmer respekt for og anerkjennelse av det individuelle mennesket. Vår målsetting er at den enkelte skal føle seg trygg nok til å trives, utforske og vokse.

De fleste barna i Collettløkka bor i bydelene St. Hanshaugen og Nordre Aker.

Hva søker vi?

Til et ett års vikariat med mulig forlengelse søker vi en proaktiv, motiverende og tydelig leder. Nåværende leder er i sykemelding med gradvis tilbakeføring i jobb. Vikarierende styrer skal derfor være en tilstedeværende leder som ønsker at vi skal lykkes med driften av barnehagen, sikre motiverte ansatte og trygge barn i tett samarbeid med foreldre, barn og ansatte.

Arbeidsoppgaver

• Lede og videreutvikle barnehagen i henhold til vedtatte mål, rammeplan og overordnede føringer i tett dialog med Eierstyret og i samarbeid med barnehagens lederteam.
  • Lede og utvikle barnehagen til en lærende organisasjon i nært samarbeid med personalgruppen.
  • Være overordnet ansvarlig for et aktivt og samstemt lederteam (3 avdelinger)
  • Sikre godt samarbeid i lederteamet som skaper en aktiv og spennende barnehagehverdag.

I Collettløkka barnehage er styrer frikoplet fra det daglige arbeidet i selve barnegruppen. Det er viktig at styrer er den overordnede leder og oversikt, slik at styrer kan hjelpe de pedagogiske lederne i deres arbeid med barnegruppene og med personaloppfølgingen på avdelingene. Dette både til det beste for hver avdeling, og barnehagen som helhet.

Formelle kvalifikasjoner

• Barnehagelærerutdanning og fordel med styrerutdanning eller master i barnehagepedagogikk
  • Kunne vise til erfaring som leder og inneha gode lederegenskaper
  • God faglig kompetanse og kunne vise evne til endring og utvikling for å møte barnas pedagogiske reise.
  • Oppdatert på nyere forskning innenfor barnehagefeltet.
  • Gode IKT-kunnskaper.
  • Meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk. Gode engelskkunnskaper er en fordel
  • Politiattest må fremlegges før ansettelse.

Personlige egenskaper

• Du er en proaktiv, motiverende og tydelig leder.
  • Du motiveres av målrettet arbeid og resultater
  • Du arbeider selvstendig og har god fremdrifts- og gjennomføringskraft.
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og evne til å motivere dine medarbeidere.
  • Du er strukturert, fleksibel og evner å skape et inkluderende fagmiljø.
  • Du har god økonomiforståelse.

• En veldrevet barnehage med barnas beste som øverste ledestjerne
  • En arbeidsplass fylt med engasjement og pågangsmot
  • Et stabilt og sterkt faglig personale
  • En kokk som lager spennende og næringsrike måltider daglig
  • Lønn etter tariff avtale

Stilling: Vikariat Styrer Collettløkka Barnehage

Varighet: 1 år med mulig forlengelse

Utdanning: Barnehagelærer, og master i pedagogikk ansees som en fordel.

Arbeidserfaring: Barnehage og gjerne tilsvarende stilling

Rapportering: Rapporterer til Styreleder i Eierstyret Collettløkka barnehage

Tiltredelse: Snarest

For spørsmål kontakt:

Eierstyret Collettløkka barnehage: Anne Zimarseth Lenæs; e-post: zimarseth@gmail.com Telefon: 46410643

Rådgiver for barnehagen: Vibeke Lie: e-post: vibekelie@outlook.com Telefon: 40233196

Send søknad på e-post