Frist: Snarest

Barnehagemedarbeider

Fra 1. januar 2020 søker vi en barnehagemedarbeider som ønsker å gjøre en positiv forskjell for barn og voksne!

Sinsen kirkes barnehage søker en barnehagemedarbeider som har samme barnesyn som oss - at hvert barn er unikt!!!

Vi tror at de beste leke- og læringsarenaene oppstår i gode møter/relasjoner med andre mennesker og i et fysisk miljø som innbyder til lek og aktivitet. Barna må møte varme og støttende voksne som har som hovedmål at gjøre en positiv forskjell i barnehagehverdagen. Barna må føle at vi voksne er der med hele oss!! Vi skal fylle barnas "ryggsekker" med god selvfølelse og mange mestringssituasjoner.

Som barnehagemedarbeider hos oss har du medansvar for:

• Barns trivsel og utvikling
  • Delta aktivt i lek og aktivitet
  • Delta aktivt for et godt foreldresamarbeid
  • Bidra i det pedagogiske arbeidet
  • Bidra for et godt personalsamarbeid

Kvalifikasjoner:

• Du må være en følelsesmessig engasjert voksen som ser hvert enkelt barn og bryr seg om hva barna ønsker formidle.
  • Arbeide i tråd med barnehageloven, rammeplanen og vår kristne formålsparagraf.
  • Du må kunne arbeide i team samtidig som du i flere situasjoner må ta selvstendige beslutninger.
  • Du må være glad i å være ute i all slags vær.
  • En positiv holdning med et høyt engasjement som bidrar til en god hverdag for både barn og voksne.
  • Du må kunne jobbe godt under press.
  • Oppfylle de nasjonale kravene til norskferdigheter.
  • Politiattest må fremlegges før ansettelse.
  • Personlige egenskaper som styrker barnehagen vår.

• Tariffavtale gjennom PBL.
  • En liten og familiær arbeidsplass der det er lov å være seg selv.
  • 100 % fast stilling.

Kontaktinformasjon: