Frist: 3. juni

Barnehagelærere søkes til privat barnehage i Ås

Da en av våre barnehagelærere går ut i permisjon, og pga. internt opprykk, søker vi nå etter to barnehagelærere i vikariater. Stillingene gjelder fra 01.08.2019, og vikariatene vil være i 100% og vare til 31.07.20. Det vil være muligheter for forl

De vi søker er engasjerte barnehagelærere som liker å holde seg oppdatert, som liker å være ute, er opptatt av bærekraftig utvikling og brenner for å gi barn gode hverdagsopplevelser.

Stillingene vil betegnes som barnehagelærer uten lederansvar, og er i utgangspunktet tenkt på avdelingene for de minste barna (1-3 år). Du vil jobbe i et team på 4 voksne, 2 barne- og ungdomsarbeidere/assistenter og 1 barnehagelærer (pedagogisk leder) i tillegg til deg.

Vi har stengt i romjulen og mellompåske, og noe redusert åpningstid. Lønn etter PBL tariff.

Vi er en kreativ og sprudlende gjeng som ønsker deg hjertelig velkommen til oss!

Send søknad på e-post