Frist: 25. okt.

Barnehagelærer

Sentrum barnehage søker Barnehagelærer!

Er du en barnehagelærer som har hodet fullt av kreative ideer og prosjekter du ønsker å få prøvd ut i barnehagehverdagen?
Har du lyst til å oppleve Nord-Norges fantastiske natur og kultur?

Vardø er en øy i Barentshavet og har status som Nord-Norges eldste by. Vardø kommune har nesten 2000 innbyggere og er et lite tettsted som har åpne armer for de som ønsker å bosette seg hos oss.

I Vardø finner du Sentrum barnehage, som er en liten privat barnehage med 24 enheter og med 4 faste ansatte og to ansatte på midlertidig kontrakt per i dag.
Barnehagen er et sameie og eiere består av et rullerende styre bestående av et utvalg av barnehagebarnas foreldre i samarbeid med barnehageleder.

Vi er en barnehage som liker å bruke vårt nærmiljø og ønsker å bruke natur, dyr og andre ting fra byen vår som læring og som en del av barnehagehverdagen til barna våre.

Vår barnehage med 24 enheter er ikke fordelt inn i avdelinger. Vi er en hel og åpen avdeling hvor alle barna fra smått til stort deler hverdagen, men hvor de kanskje blir delt opp i dagens aktiviteter for nærmere oppfølgning og læringen de skal gjennom. På denne måten vil du som ansatt i vår barnehage få fulgt opp barna fra de starter i barnehagen og frem til de skal starte på skolen.

Nå søker vi en barnehagelærer som har lyst å være en del av vår hverdag.

Lage, gjennomføre og evaluere pedagogiske planer for barnegruppa.
Gjennomføre foreldresamtaler.
Følge opp barn med spesielle behov.
Veilede øvrige personale.
Samarbeid med helsestasjon, PPT, barnevernet og evt andre instanser.
Jobbe aktivt med barna.

3-årig bachelor i barnehagelærer-/førskolelærerutdanning godkjent i Norge.
Gode norskferdigheter.
Begrenset politiattest i henhold til Barnehageloven § 19 må fremsettes før ansettelse.

Personlige egenskaper
Vi søker en barnehagelærer som har godt humør, gode samarbeidsevner, et varmt hjerte for barna og personalet, positiv til endringer, lærevillig, engasjert og stabil. Du må være en aktiv voksen som ser både enkeltbarnet og hele barnegruppa.

Godt arbeidsmiljø.
lønn ihht Pbl-tariff.
Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.
I en liten barnehage vil du få muligheten til å bli hørt og dine innspill vil bli tatt godt imot
Mulighet til å være med på å påvirke sin egen arbeidsplass og det faglige innholdet.
Behjelpelig med å finne bolig
I tillegg til god lønn får du i Finnmark en rekke økonomiske fordeler som nedskrivning av studielån, lavere skatt og billigere strøm.

Ønsker du flere opplysninger om stillingen kan du kontakte styreleder i Sentrum barnehage:
Lisa Mari Garbett. Tel. 99168612. epost: [email protected]

Send søknad på e-post