Frist: 25. mai

Barnehagelærer

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Barnehagelærer med fordypning i utefag

Vi ønsker oss:
  • deg som har evnen til å se den enkelte, men samtidig å inkludere alle
  • deg som har et bevisst forhold til lekens betydning
  • deg som både har visjoner og ideer, men som også har gjennomføringsevne
  • deg som har evne til å bidra til pedagogisk utvikling i barnehagen. Du er nytenkende og ser muligheter framfor begrensninger

Vi krever:
  • godkjent barnehagelærerutdanning og/eller annen relevant utdanning. Dersom du har pedagogutdanning fra utlandet må denne være godkjent for arbeid som barnehagelærer av NOKUT og UDIR for å bli tatt i betraktning.
  • gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig (søkere med annet morsmål må ha bestått norskprøve, nivå B
  • fordypning i utefag (stillingen innebærer ansvar for en utegruppe. Dette innebærer at man må være ute store deler av dagen 3 d/uke)
  • faglig engasjement og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • godkjent politiattest som fremvises før tiltredelse

Godkjent barnehagelærerutdanning og/eller annen relevant utdannelse er en forutsetning. Søkere uten formell kompetanse vil ikke bli vurdert. For stillingen vil personlig egnethet, ansvarsbevissthet, initiativ, faglig engasjement og gode samarbeidsevner bli vektlagt.

Vi tilbyr:

• et godt arbeidsmiljø med fokus på utvikling. Vi vektlegger mye omsorg og humor, samtidig som vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjonsordninger
  • fri jul og påske (avspasering)
  • oppstart etter avtale

For nærmere opplysninger: kontakt barnehageleder Linda Y. Rosenborg, telefon 930 85 272. NB! Innsendte papirer returneres ikke.

Søknadsfrist: 25.mai 2020, søknad sendes: [email protected]
Send søknad på e-post