Frist: 4. feb.

Barnehagelærer

Blåbærgrenda barnehage har 100% ledig vikariat som BARNEHAGELÆRER

Vi krever:

·         Godkjent barnehagelærerutdanning og/eller annen relevant utdanning (utdanning fra utlandet MÅ være godkjent av Udir, NOKUT-oversettelse er ikke tilstrekkelig)

·         God norskkunnskaper (søkere med annet morsmål må ha bestått norskprøve, nivå B)

·         Fordypning i utefag (stillingen innebærer ansvar for en utegruppe. Dette innebærer at man må være ute store deler av dagen 3 d/uke)

·         Evne til å bidra til pedagogisk utvikling i barnehagen. Du er nytenkende og ser muligheter framfor begrensninger. Vi forventer faglig engasjement og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

·         Godkjent politiattest som fremvises før tiltredelse

Godkjent barnehagelærerutdanning og/eller annen relevant utdannelse er en forutsetning. Søkere uten formell kompetanse vil ikke bli vurdert. For stillingen vil personlig egnethet, ansvarsbevissthet, initiativ, faglig engasjement og gode samarbeidsevner bli vektlagt. Relevante referanser kreves.

Vi tilbyr:

·         Vikariat som barnehagelærer for perioden 01.06.19-30.06.20

·         Et godt arbeidsmiljø med mye omsorg og humor, men også konkurransedyktig lønn og gode pensjonsordninger.

·         Fri jul og påske (avspasering)

For nærmere opplysninger: kontakt barnehageleder Linda Y. Rosenborg, telefon 930 85 272. NB! Innsendte papirer returneres ikke.

Send søknad på e-post