Frist: 25. jan.

Barnehagelærer

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Vi søker en engasjert barnehagelærer til et vikariat fra snarest og til juli 2019. Vikariatet kan om mulig forlenges.

Stillingen er en 100% barnehagelærerstilling på en 2-5 års-avdeling, og nærmeste leder er pedagogisk leder. Avdelingen har i tillegg to assistenter i 100 % stilling. I inneværende barnehageår har vi 19 barn på avdelingen.  Barnehagen har også en småbarnsavdeling. Barnehagen har lokaler i sambruk med Menigheten Sion, og har barnehage både i 1. og 2. etg.

Vår visjon er «å utgjøre en positiv forskjell», og vi vektlegger verdiene å være omsorgsfull, åpen og inkluderende.

Barnehagen har barn fra flere nasjoner.

Barnehagen praktiserer utvidet kristent formål, og søkere må arbeide i tråd med formål og vedtekter. Vi har et godt arbeidsmiljø, og barnehagen har et godt omdømme.
Barnehagen er medlem av PBL.

Er du interessert i vikariatet, så send søknad med CV og referanser til barnehage@sionblomsterdalen.com eller pr. post til vår adresse innen 25. januar-19.
Vi vil kalle inn til intervju uken etter. Personlig egnethet vil bli vektlagt.
Utenlandske søkere må ha godkjent utdanningen sin både i NOKUT og i UDIR for å komme i betraktning.
Politiattest kreves før ansettelse.

Ta gjerne kontakt med styrer Hanne C H Dyngeland for mer opplysninger, på tlf. 55 99 02 87 evt. mobil 934 52 937

Send søknad på e-post