Frist: 7. nov.

Barnehagelærer

Ledig vikariat i Sion menighetsbarnehage

Vi søker en engasjert barnehagelærer til et vikariat fra 12. des.-18 –  5. Juli 2019.
Vikariatet har muligheter for forlengelse.

Stillingen er en 100% barnehagelærerstilling på en 2-5 års-avdeling, og nærmeste leder er pedagogisk leder. Avdelingen har i tillegg to assistenter i 100 % stilling. I inneværende barnehageår har vi 19 barn på avdelingen.
Barnehagen har også en småbarnsavdeling. Barnehagen har lokaler i sambruk med Menigheten Sion, og har barnehage både i 1. og 2. etg.

Vår visjon er «å utgjøre en positiv forskjell», og vi vektlegger verdiene å være omsorgsfull, åpen og inkluderende.

Barnehagen har barn fra flere nasjoner.

Barnehagen praktiserer utvidet kristent formål, og søkere må arbeide i tråd med formål og vedtekter. Vi har et godt arbeidsmiljø, og barnehagen har et godt omdømme. Barnehagen er medlem av PBL.

Er du interessert i vikariatet, så send søknad med CV og referanser til barnehage@sionblomsterdalen.com eller pr. post, Skagevegen 82, 5258 Blomsterdalen innen 7. november 2018.
Vi vil kalle inn til intervju uken etter.
Personlig egnethet vil bli vektlagt.Politiattest kreves før ansettelse.

Ta gjerne kontakt med styrer Hanne C H Dyngeland for mer opplysninger, på tlf. 55 99 02 87 evt. mobil 934 52 937

Send søknad på e-post