Frist: 5. juni
(: www.iljahendel.com)

Barnehagelærer

Vi søker en barnehagelærer eller en person med annen relevant pedagogisk utdanning til en avdeling med barn mellom 2,5 og 4,5 år.

Arbeidsoppgaver

• Du er medansvarlig for planlegging, gjennomføring og vurdering av det pedagogiske arbeidet basert på norsk rammeplan for barnehager og kvalitetsplanen for barnehager ved tyske utenlandske skoler.
  • Du har medansvar for å tilrettelegge hverdagen til barnas beste.
  • Du har medansvar for å bidra faglig i ledergruppen i barnehagen.
  • Du har medansvar for at samarbeidet med foreldre og eksterne faginstanser funger godt.
  • Du har medansvar for hygiene og pleieoppgaver som hører til på småbarnsavdelingen.
  • Du er stedfortreder for gruppeleder.
  Kompetanse, erfaring og personlige egenskaper
  • Du er godkjent som barnehagelærer eller annen pedagogisk utdanning som f.eks. tysk "Erzieher", "Bachelor in früher Kindheitspädagogik" eller østerrikisk "Kindergartenpädagoge" med C1 nivå.
  • Andre søkere med relevant bakgrunn kan også søke.
  • Du har erfaring fra barnehagearbeid og arbeid med småbarn.
  • Du er faglig engasjert og kreativ.
  • Du har stor arbeidskapasitet og evnen til å være fleksibel.
  • Du trives godt i et hektisk miljø hvor mye skjer samtidig.
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • Du har gode tysk- og norskkunnskaper på C1 nivå og jobber med å videreutvikle språket som ikke er ditt morsmål.
  • Du har kunnskap om og interesse for tysk og norsk språk og kultur.
  • Du har interesse for å skape et godt læringsmiljø for barn og voksne.
  • Du har evne til å lede, motivere og engasjere, samt planlegge, gjennomføre og evaluere arbeidet med kollegaene.
  • Du er nytenkende og ser muligheter fremfor begrensninger.
  Ansettelse i barnehagen er betinget politiattest (ikke eldre enn 3 måneder).   Kvalifiserte interne søker vil ha fortrinnsrett til stillingen.   Skriftlig søknad med referanser og CV sendes som e-post. Kopi av attester og vitnemål sendes også som e-post.   Lønn: Landsoverenskomst for utdanning.
Kompetanse: Norsk på C1-nivå.

Send søknad på e-post