Barnehagelærer

Stilling som barnehagelærer i Fossekallen barnehage

Våre mål og satsninger: Vi er en basebarnehage med 28 barn i alderen 1 til 6 år. Vi organiserer dagene sllik at barna veksler på å være på tur, ha gruppearbeid og leke ute og inne.

Vi har fokus på på uteliv, språk, matematikk og musikk. I tillegg ivaretar vi barnas fysiske og psykiske helse i barnehagehverdagen. Vi legger stor vekt på etablering av trygghet i tilvenningsperioden. Bruker trygghetssirkelen "COS" for å skape gode relasjoner mellom barn, personale og foresatte.

Areidsoppgaver: Ansvar for pedagogisk arbeid i samarbeid med resten av personalet.Medansvar for daglig drift. Deltagelse på ledermøter, personalmøter og planleggningsdager. Bidra til et godt personal og foreldresamarbeid.

Kvalifikasjoner: Godkjent barnehagelærerutdanning. Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig. Bestått språkprøve 3, eller tilsvarende nivå. Gyldig poitiattest må fremvises før tiltredelse.

Personlige egenskaper: Kunne jobbe strukturert og målrettet. Være opptatt av faget. Ha god kommunikasjons og samarbeidsevne. Bidra possitivt til arbeidsmiljøet. Kunne planlegge og gjennomføre oppsatte mål.

Vi tilbyr: Et godt areidsmiljø. Varierte og utfordrende arbeidsdagger.                              4 planleggningsdager i året. Konkurransedyktig lønn.

Menn oppfordres til å søke.

Send søknad på e-post