Frist: 1. juni

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Barnehagelærer

Nå har vi endelig jobb til deg som vil utgjøre en forskjell!

Sørholtet barnehage søker nå en Barnehagelærer i fast stilling fra 1. august 2018.

Deg vi søker:

* Du må ha godkjent førskolelærer/barnehagelærerutdanning.

* Du som har evne til å ivareta barn både enkeltvis og i gruppe, har stor omsorgsevne og er god til å kommunisere med barn.

* Du erkjenner at du har en av  verdens viktigste jobber, og at du er en viktig rollemodell for barna i barnehagen.

* Du har et etablert pedagogisk grunnsyn, brennende engasjement for faget oog de barna du har rundt deg.

* Du som har et bevisst forhold til personalledelse og foreldresamarbeid, og syns det er spennende å jobbe sammen med flere fagpersoner.

* Du syns det er gøy å jobbe i team, og trigges av tanken om at sammen er vi bedre.

* Du har gode samarbeidsegenskaper, er felksibel, ansvarsfull, løsningsorientert, med stå-på-innstilling og godt humør.

Kjenner du deg igjen, så kanskje du og dine interesser passer inn her hos oss?

Menn oppfordres til å søke

Vi tilbyr gode lønns- og arbeidsvilkår, vi følger PBL sin tariff og pensjonsordning.

Om du har spørsmål om stillingen, eller barnehagen vår er du hjertlig velkommen til å ta kontakt med daglig leder Marit Edseth. Se evt.vår nettside for mer informasjon: www.sorholtet.no.

I perioden 14.mai-22.mai kan Hilde Steenberg besvare spørsmål om stillingen

Søknad med Cv sendes på epost til: styrer@sorholtet.no eller pr. post til:

Krusesvingen 12

2068 Jessheim