Barnehagelærer-vikariat

Ledig vikariat for barnehagelærer 01.01.2020 til 01.11.2020

En av våre  barnehagelærere skal ut i forldrepermisjon og vi får et ledig vikariat i perioden 01.01.2020-01.11.2020.

Deg vi søker:

- Du må ha godkjent utdannelse som førskolelærer/barnehagelærer.

- Du som har evne til å ivareta barn både enkeltvis og i gruppe, har stor omsorgsevne og er god til å kommunisere med barn.

- Du erkjenner at du har en av verdens viktigste jobber, og at du er en viktig rollemodell for barna i barnehagen.

-Du har et etablert pedagogisk grunnsyn, brennende engasjement for faget og de barna du har rundt deg.

- Du som har et bevisst forhold til personalledelse og foreldresamarbeid, og som syns det er spennende å jobbe sammen med flere fagpersoner.

- Du som syns det er gøy å jobbe i team, og som trigges av tanken at sammen er vi bedre.

- Du har gode samarbeidsegenskaper, er fleksibel, ansvarsfull, løsningsorientert, med stå-på innstilling og godt humør.

Kjenner du deg igjen så kanskje du og dine interesser passer inn her hos oss?

Vi tilbyr gode lønns- og arbeidsvilkår, vi følger PBL sin tariff og pensjonsordning.

Om du har spørsmål om jobben eller barneahgen er du hjertlig velkommen til å ta kontakt med oss:-)

Søknad med cv sendes til e-post: styrer@sorholtet.no eller til Sørholtet barnehage, Krusesvingen 12, 2068 Jessheim

Send søknad på e-post