Barnehagelærer uten lederansvar

Stillingen har utgått.

Søk etter jobber.

Vi skal styrke fagmiljøet i barnehagen ytterligere og søker etter en faglig engasjert BARNEHAGELÆRER med gode samarbeidsevner

Vi ønsker oss en barnehagelærer som evner å bruke både hodet og hjertet i arbeidet med barna og medarbeiderne.

Vi ønsker oss en barnehagelærer som kan samarbeide med pedagogisk leder og fagarbeider om planlegging, evaluering og gjennomføring av pedagogiske og praktiske gjøremål.

Vi ønsker oss en barnehagelærer som kan bidra til at verdiene våre OMSORG, TRYGGHET og GLEDE omsettes i praksis til det beste for barna.

Vi ønsker oss en barnehagelærer som vil bidra til å videreutvikle Tyrihans barnehage.

Er denne barnehagelæreren deg?

Vi kan tilby faglige utfordringer i et godt og stabilt arbeidsmiljø med 20 ansatte og med god variasjon i kompetanse, alder og kjønn - for enda bedre balanse oppfordrer vi menn til søke!

Vi har ordnede arbeidsforhold med god pensjonsordning og lønn etter PBL tariff.

Send søknad på e-post